Cuina tradicional Catalana - Segona edició
19:30 - Vine i aprèn a fer els plats de tota la vida d'una manera fàcil i saludable.
Gaudeix de l'escudella autèntica amb pilota, la mel i mató (amb elaboració artesana de mató), el fricandó de vedella amb bolets, les Pomes al forn, els canelons de carn amb beixamel, les faves a la catalana, el xató amb romesco (Elaboració artesana del romesco), els fideus a la cassola, la crema catalana, la brandada de bacallà i la samfaina.
Inici del taller: dimecres 5 de març (6 sessions quinzenals)
Horari: 19.30h a 20.45h
Preu : 48€ (60€ No abonats) + un suplement de 4€ per sessió

![header=[] body=[Youtube] Youtube](/cache/media/Image/banners/youtube-logo-png/youtube-logo-2013-11-05_09_06_54-amplada22000.png)
![header=[] body=[Instagram] Instagram](/cache/media/Image/banners/instagram1-jpg/instagram1-2013-11-05_08_34_35-amplada22000.jpg)
![header=[] body=[Facebook] Facebook](/cache/media/Image/banners/facebook-png/facebook-2013-06-27_13_20_24-amplada22000.png)
![header=[] body=[Twitter] Twitter](/cache/media/Image/banners/twitter-png/twitter-2013-06-27_13_20_24-amplada22000.png)
Notícia anterior