Ateneu Les Bases
Inici   »  CULTURAL   »  LA BIBLIOTECA

LA BIBLIOTECA

La biblioteca Ateneu Les Bases de Manresa és una biblioteca de proximitat que, des de la seva inauguració el 22 de desembre de 2012, ha contribuït a ampliar l'equipament bibliotecari de la ciutat de Manresa juntament amb la biblioteca del Casino creant d’aquesta manera una xarxa urbana de dues biblioteques. La seva àrea d’influència més immediata són els barris de Mion – Puigberenguer – Miralpeix, Poble Nou i Carretera de Santpedor.

 

La biblioteca Ateneu Les Bases allotja també l’aparcament, el magatzem i la zona de treball del bibliobús Cavall Bernat, que dóna servei a municipis de la comarca del Bages que no disposen de servei de biblioteca (Calders, Callús, Casserres, Castellfollit del Boix, Castellfollit del Boix – Maians, Castellnou de Bages – El Serrat, Castellnou de Bages – Les Pinedes, L’Estany, Fonollosa, Monistrol de Calders, Els Prats de Reis, Rajadell – Els Molins, Sant Mateu de Bages – Valls de Torroella, Sant Salvador de Guardiola i Santa Maria d’Oló).


Cal destacar que la biblioteca utilitza la tecnologia RFID (Identificació per radiofreqüència) per a la gestió del préstec i el control de seguretat. Aquesta tecnologia suposa moltes millores, com la de donar més autonomia a l’usuari, ja que li facilita l’autoservei en el préstec.

 

A través de la Biblioteca Virtual podeu consultar els serveis i avantatges del carnet de la biblioteca.

 

A part de la pàgina web, també trobaràs tota l'actualitat a les xarxes socials de la Biblioteca Ateneu Les Bases a Facebook, Instagram, Twitter i Pinterest així com també podreu estar al dia de tot el que passa a les Biblioteques de Manresa a través del seu blog conjunt, on també us podeu inscriure a les activitats que s’hi organitzen, ja siguin hores del conte, laboratoris de lectura, bibliolabs, cursos, tallers, etc. També us podeu subscriure al "Butlletí de notícies" de les Biblioteques de Manresa que té una periodicitat mensual.Podeu consultar els nostres horaris aquí.

 

» Notícies relacionades