Ateneu Les Bases
Inici   »  SOCIAL   »  Club Volei 6 Manresa

Club Volei 6 Manresa

CLUB VOLEI 6 MANRESA

 

El Club Vòlei 6 Manresa és el club de voleibol de la capital del Bages fundat l'any 1992. Aquest va ser inscrit a la Federació Catalana de Voleibol (FCV) amb la finalitat de donar continuïtat a l'esport dins la ciutat i donar-lo a conèixer pel territori.


Amb el transcurs dels anys, el V6M ha anat creixent gràcies a la participació continuada de persones de totes les edats que volien iniciar-se en la pràctica de vòlei. Això ha permès que en l'actualitat sigui el club de vòlei de la comarca que agrupa el nombre més gran de jugadors i jugadores inscrits, que practiquen aquest esport sigui en la modalitat que sigui (federat, lleure o platja).

Modalitats:
El club consta de tres branques que es desenvolupen al llarg de l'any:

Vòlei federat: branca de club que agrupa els equips federats a la FCV i que competeixen en lligues regulars, tant estatals com nacionals.
Vòlei lleure: la segona branca del club que agrupa a jugadors i jugadores que practiquen l'esport en entrenaments setmanals sense estar federats ni competir en lligues regulars.
Vòlei platja: ultima i recent branca del club, que permet la pràctica i perfeccionament de la tècnica d'aquest esport. Actualment gaudim d'un nombrós plantes en les categories sènior, juvenil. Cadet i infantil, acollint jugadores i jugadors de totes les edats i nivells.

 

Horaris

Tardes

 

Dies

De dimarts a divendres.

 

Edats

De 8 a 45 anys.

 

Dates

Inici activitat: setembre  - Fi activitat: juny.

 

Espai

Pavelló. Clica per a veure el pavelló+

 

Inscripcions
inscripcions.volei6.com

 

Organitza:
Club Volei 6 Manresa
v6m.blogspot.com

v
olei6manresa@gmail.com

 

 

» Notícies relacionades