Ateneu Les Bases
Inici   »  ATENEU   »  Amb el planeta

Amb el planeta

Ateneu Les Bases amb el planeta.


Ateneu aposta per una filosofia de consum sostenible, apuntant-se al conjunt d'instal·lacions respectuoses amb el medi ambient, que cuiden el planeta i eviten seguir malmetent-lo. 


Si ho fem tots, és possible.


Tots hem de cuidar el nostre món, tant en l'àmbit individual com col·lectivament, i Ateneu, ho fa.
Tu també apostes pel planeta?
Utilitzant les instal·lacions d'Ateneu Les Bases podràs seguir sent coherent amb la teva filosofia.

 


___________________________________________________________________________________________________________________________

Per aconseguir aquesta actitud respectuosa, Ateneu té, i compleix, les següents premisses:

Consums eficients:
Els consums d'energia i aigua són eficients, evitant el malbaratament d'aquests. Utilitzem un programa domòtic de climatització i il·luminació d'última generació. Aquest està vinculat a sondes crepusculars, sensors de moviments, programacions estacionals i horàries i d'altres sistemes, que activen i desactiven les fons de calor i llum de la manera més eficient.

Consums renovables:
L'energia elèctrica que consumim és d'origen 100% renovable i inesgotable, ja que prové de recursos naturals: energia eòlica, solar...
El 60% d'energia calorífica prové de calderes de biomassa, que consumeixen matèria reciclada.

Instal·lacions de baix consum:
El tractament de les aigües és amb un sistema d'ultraviolat, reduït la concentració de clor, evitant el malbaratament de l'aigua i el consum energètic que suposa la seva climatització.
Tenim l'objectiu d'aconseguir que totes les fons lumíniques siguin amb leds, la font luínica de més baix consum.
El sistema d'accés a la piscina per a persones amb mobilitat reduïda funciona amb un sistema hidràulic que evita el consum energètic.


Recollida selectiva:
Les instal·lacions compten amb un sistema de recollida d'escombraries selectiva, oferint als usuaris la possibilitat de separar les seves escombraries: el cartó, dels envasos i el rebuig. 

» Notícies relacionades