Ateneu Les Bases
Inici   »  INSTAL·LACIONS   »  Espai Pavelló

Espai Pavelló

 

 

El pavelló de l'Ateneu Les Bases és un espai poliesportiu cobert de 30 m d'ampla per 54,5 m de llarg i 7 m d'alçada que es pot subdividir, per mitjà de dues cortines separadores, en tres subespais de 30 m per 18 m. En base a les diferents combinacions que s'hi poden fer i als ancoratges realitzats al parquet s'hi han marcat diversos camps de Futbol Sala - Handbol, Bàsquet, Voleibol i Tennis.

 

El pavelló (52,5m x 30m) està equipat amb una superfície practicable de parquet flotant, 4 parells de cistelles de Bàsquet regulables des de categoria sènior fins a minibàsquet, 1 parell de porteries d'Handbol-Futbol Sala, un kit (pals i xarxa) de Tennis i dos kits de Voleibol.

 

Cada terç de pista té una entrada independent dels altres, amb dos vestidors per usuaris i un vestidor per àrbitres en cada un d'ells (total 6 vestidors per usuaris i 3 per àrbitres). Tots els vestidors estan equipats amb lavabo i dutxes. A més a més, hi ha un espai destinat a farmaciola al passadís d'accés a la pista 2 i tres lavabos més, un en cada un dels passadissos d'accés a les pistes.

 

Al pavelló també hi ha tres magatzems per material esportiu amb accés directe a la pista, il·luminació, climatització i calefacció independent a cada un dels terços, i dos esglaons de grades a tota la llargada del pavelló, amb calefacció a tota la grada. Dos dels terços tenen marcador electrònic i l'altre disposa d'equip de so i altaveus, a més de tarima i miralls per fer classes dirigides. Per últim, a tot el llarg de les parets del pavelló hi ha diferents tomes de corrent i, fins i tot, connexions d'Internet.

 

 

El pavelló s'adequa a qualsevol tipus d'activitat que respecti el terra de parquet flotant i que sigui apte per a un espai cobert de les dimensions esmentades a l'àrea del pavelló. 

 

 

Les escoles esportives, les estades esportives, casals d'estiu i campus de diferents esports com: patinatge, gimnàstica rítmica, Bàsquet i Voleibol es venen realitzant des de l'obertura del pavelló, tant en els períodes vacacionals com en els horaris extraescolars durant el curs. També l'Educació Física en horari lectiu és una altra opció que tenen en compte els centres educatius del barri: escoles, instituts i universitats. Aquests centres poden simplement aprofitar l'espai i els equipaments del pavelló, o també, gaudir del personal tècnic que treballa a l'Ateneu: tots ells tenen formació esportiva pluridisciplinari, la majoria tenen també titulació superior en Educació Física i Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, i entre ells hi ha especialistes en àrees de salut i educació corporal, dansa, activitats aquàtiques i activitats en el medi natural.

 

 

Al vespre i nit el protagonisme el prenen els entrenaments d'esports de caire federat: Bàsquet, Futbol Sala i Voleibol són les activitats més sol·licitades en aquest apartat i són força nombrosos els equips de la ciutat que l'utilitzen en diferents categories i edats. Els caps de setmana és quan tenen llocs els partits oficials de les lligues d'aquests esports, no obstant, en horaris de mig dia i de matins la direcció de l'Ateneu també potencia i organitza les lligues de lleure i els tornejos puntuals (ambdós esdeveniments consisteixen en competicions al marge de l'organització federativa entre equips sorgits d'empreses locals, associacions, cossos de seguretat, grups d'amics i socis del centre esportiu).

 

 

 

Els lloguers puntuals de l'espai del pavelló és un altre ús molt habitual. Consisteix en la cessió d'ús d'una part o de tot el pavelló, en horaris sense determinar, per a la realització d'activitats esportives com ara: partits de Tennis, esports de combat, festes d'aniversari, meetings i trobades d'empresa, celebració d'espectacles de dansa i balls de saló, i tots aquells actes que requereixin d'un espai còmode i de grans dimensions. Els preus pel lloguer d'aquest espai són molt diversos donada la polivalència i varietat d'opcions possibles. 
Monta el teu pròpi equip amb les companys i juga a futbol, bàsquet o vòlei, o apunta't amb algún equip actiu i competeix amb altres equips com el teu! 

 

Vols saber quan hi ha pista lliure? clica+

 

 


 

» Notícies relacionades