Ateneu Les Bases
Inici   »  ATENEU   »  Normativa Ateneu

Normativa Ateneu

NORMATIVA GENERAL

______________________________________________________________________________________________________________
NORMATIVA D’ÚS DE L’ATENEU LES BASES

 

CONDICIONS PER A ABONAR-SE

1. En el moment de la inscripció, cal portar el DNI i les dades de l’Entitat Financera, per a domiciliar els rebuts.

2. L’import de la matrícula i la primera quota s'han d'abonar a recepció, en efectiu o targeta, en el moment de fer la inscripció al centre. Els pagaments següents es cobraran de l'1 al 5 del mes en curs.

NOTA: Els rebuts retornats s’hauran d’abonar a la recepció del centre amb les corresponents despeses de devolució, en cas contrari implica no poder realitzar cap tipus d'activitat a les instal·lacions del centre esportiu Ateneu Les Bases.

 

REGLAMENT ADMINISTRATIU

1. L’abonat podrà canviar la modalitat d’abonament o les seves dades personals o bancàries sempre i quan ho comuniqui abans del dia 20 del mes anterior al canvi desitjat. 

2. De la mateixa manera, si un abonat desitja donar-se de baixa o baixa temporal, ho haurà de notificar al centre per escrit: de forma presencial o per correu electrònic (info@ateneulesbases.cat) abans del dia 20 del mes anterior la baixa. Tanmateix, qualsevol servei assignat haurà de seguir el procediment anteriorment esmentat.

3. Els preus poden variar cada any.

4. Existeix la possibilitat d’accedir al Centre Esportiu Ateneu Les Bases mitjançant entrades puntuals que s’hauran d’abonar a la recepció del centre (el centre es reserva el dret a vendre entrades puntuals).

5.  Els abonats/des podran agafar un màxim de 2 mesos d'excedència per any (de gener a desembre).

6.  Per accedir al centre esportiu s'haurà de fer obligatòriament amb la polsera, que és personal e intransferible. L'accés sense polsera o l'ús indegut de la mateixa pot suposar l'expulsió del centre.

 

7. Si un abonat té retornat 1 rebut, serà donat de baixa i aquest quedaran pendent de cobrament; Per poder-se tornar a donar d'alta haurà de regularitzar aquesta situació. Tanmanteix, quan l'abonat ha estat notificat una vegada del rebut pendent de pagament, li queda restringit l'accés al centre fins que regularitzi el seu deute.

 

8. Si un usuari d'una entitat o club extern té un rebut pendent amb Ateneu Les Bases, aquest no tindrà accés a les instal·lacions, ni hi podrà realitzar cap activitat fins que el deute quedi saldat.

9. Tots aquells rebuts retornats tindran un recàrrec per despeses administratives.

 

FUNCIONAMENT INTERN DEL CENTRE ESPORTIU

1. L’horari d’obertura del centre és el següent:
De dilluns a divendres: de 6.30 a 22.30 h.
Dissabtes: de 7.30 a 20.30 h.    Diumenges i festius: de 9 a 14 h.
Vigílies de festiu: de 6.30 a 20.30 h. / Dissabtes del mes d'agost: de 07.30 a 15.00 h / Els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener, si s'escauen en dies laborables el centre tancarà a les 15 h. En cas que s'escaiguin en diumenge el centre tancarà a les 14 h.

 

Els espais esportius tancaran mitja hora abans de l’hora de tancament del centre. El Centre Esportiu Ateneu Les Bases tancarà els dies de Nadal, Sant Esteve i Any Nou. 

2. El carnet de pertinença a la instal·lació és personal i intransferible. No es pot cedir a tercers. L’incompliment d’aquesta norma pot comportar la baixa del titular.

3. Els usuaris del centre s’hauran de cenyir a la modalitat a la qual estan adscrits. Aquesta norma val tant per a abonats com per a usuaris d’activitats complementàries.
El pack familiar ha d'estar format per dos membres familiars (conyuge o parella, germans/es, pares i fills/es) majors de 16 anys. La quota infantil vinculat té com a requisit que hi ha d'haver un pack familiar per poder-s'hi acollir. El pack familiar i la quota infantil vinculat, si es dona de baixa o baixa temporal el titular (cap de família), s'hauran d'acollir a les quotes vigents individuals.
- Les quotes que canvien per edat (al complir els 16 o els 65 anys), passaran a quota jove (en el cas de complir els 16 anys) o Edat Or (en el cas de complir 65 anys); aquest canvi serà efectiu en el mes següent que es compleixen els anys.  

4. Cal fer un correcte ús de les instal·lacions i dels materials. Qualsevol desperfecte derivat d’un mal ús implicarà l’abonament de la reparació o reposició d’aquest. D’altra banda, Ateneu Les Bases es reservarà el dret de donar de baixa l’abonat o cursetista que infringeixi aquesta norma.

5. Està prohibit registrar imatges i/o so, en cap suport o format, actual o futur, dintre de les instal·lacions, sense un permís exprés de direcció.

6. És obligatori respectar els horaris establerts per a les diferents activitats.

7. La Direcció del Centre Esportiu Ateneu Les Bases no es responsabilitza dels objectes perduts o oblidats a les instal·lacions. Existeix un espai habilitat (demanar-ho a recepció) per a la custòdia dels objectes perduts i trobats, els quals romandran guardats una setmana. Fora d’aquest espai de temps el centre es reserva el dret de donar-los a entitats benèfiques.

8. S’ha d’utilitzar la roba i el calçat adients per a cada activitat. Informi’s amb el personal del centre de quin és l’equipament adient per a cada activitat.

9. Tots els usuaris hauran de tenir un comportament cívic i respectuós vers el personal, els altres usuaris i el material del centre a l’interior del centre esportiu.

10. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un responsable major d’edat,  que sigui familiar o tutor legal, per poder accedir a les instal·lacions.

Els menors de 0 a 5 anys no tenen accés al Centre Esportiu excepte si participen en alguna activitat que va especialment dirigida a aquest grup, o bé els dissabtes, diumenges i festius a partir de les 11:00 h. (només a piscina) acompanyats d'un adult responsable que sigui soci o bé pagui una entrada puntual. 

11. Està prohibit fumar en tota la instal·lació.

12. Les entrades puntuals estaran condicionades a l’aforament de la instal·lació, permetran un sol accés i obligarà al portador d’aquesta a sotmetre’s a la present normativa.

13. Els cursos i activitats complementàries seguiran el calendari escolar, si no es comunica expressament el contrari.

14. No es permet l’entrada d’animals de companyia al recinte.

15. Dins el centre esportiu no es permet el desenvolupament de cap activitat professional per part de personal aliè a l’organització.

16. Dins el centre esportiu no es permet el desenvolupament de cap activitat comercial i/o publicitària per part de personal aliè a l’organització.

17. El/les  abonats/des tenen dret a una invitació trimestral (no acumulables).
Els menors de 16 anys si volen convidar un menor de 16 anys hauran de venir amb l'adult responsable al qual estan vinculats.
Les invitacions estaran condicionades a l'aforament que permeti la instal·lació i el convidat haurà d’accedir-hi acompanyat del soci que el convida en la seva franja horària. 

18. Només podran realitzar reserves d'activitats dirigides totes aquelles persones que siguin abonades al centre esportiu.

 

* Ateneu Les Bases es reserva el dret de modificar l'horari de les sessions, el contingut, l'horari d'aquestes i els tècnics/ques que les imparteixen. Per dur a terme les activitats dirigides cadrà ser un mímim de 3 usuaris/es.

 

 

NOTA: En cas de patir alguna malaltia cardíaca, respiratòria o de tipus epilèptic, notifiqueu-ho al tècnic.

 

 

___________________________________________________________________________________________________________    

 

EL QUE CAL PER PRACTICAR EXERCICI FÍSIC

Fitness i activitats dirigides 
- Pantalons curts, pantalons de xandall o malles.
- Samarreta, mallot, dessuadora o top.
- Mitjons de cotó.
- Sabatilles esportives amb la sola neta, si és possible amb càmera d’aire o similar.
- Bidonet d’aigua per hidratar-se.
- Tovallola.

Piscina i hidromassatge
- Vestit de bany. En el cas de les dones pot ser de 2 peces.
- Casquet de bany, a excepció de la sauna, UVA i bany de vapor.
- Tovallola.

- Calçat adequat per a terres mullats i lliscants, per tal d'evitar possibles relliscades.

 

 

Recomanacions generals
- Utilitzeu sempre roba esportiva transpirable i calçat adient. En cap cas és recomanable portar peces de roba de plàstic, ja que no permeten una transpiració adequada.
- Cal hidratar-se durant les sessions bevent sovint petites quantitats d’aigua.
- Realitzeu escalfament abans i estiraments després de les activitats

 

 

______________________________________________________________________________________________________________
NORMATIVA I REGLAMENT D’ÚS DELS ESPAIS 

 

 

SOLÀRIUM

1. Us recordem que les llargues exposicions al sol poden ser perjudicials per a la vostra salut; Ateneu Les Bases recomana no prendre el sol més de 20 minuts seguits.
2. Prohibida l’entrada a abonats menors de 16 anys si no van acompanyats d’un adult major de 18 anys.
3. Els usuaris hauran de respectar els espais segons es delimitin a altres activitats.
4. No es poden entrar cotxets de nens al solàrium.
5. No es permet l’ús de sabó a la zona de dutxes.
6. No es permet fumar ni menjar en tot el recinte.
7. Està prohibit entrar amb ampolles de vidre i llaunes.
8. No es pot entrar a la zona de bany amb bosses o motxilles.
9. Per no molestar la resta d’abonats, no és permès l’ús d’equips de música. Podeu accedir amb reproductor tipus MP3 o aparells de petites dimensions amb auriculars.
10. Està prohibit reservar o ocupar hamaques si no es fa ús d’elles en aquell moment. El personal de Ateneu Les Bases podrà retirar les tovalloles de les hamaques si es veu que no se’n fa un bon ús
11. És obligatori col·locar una tovallola entre el cos i l’hamaca.

 

PISCINA

1. Cal complir les indicacions i consells dels tècnics i socorristes. No fer-ne cas comportarà l’expulsió de la instal·lació.
2. És obligatori l’ús del casquet de bany i de vestit de bany per poder-se banyar, i de sabatilles de bany antilliscants per desplaçar-se pel recinte de la piscina.
3. Cal dutxar-se abans d’entrar a la piscina.
4. No es permet utilitzar cap tipus de sabó, gel o cremes a les dutxes de la piscina i zona d’aigües.
5. Està prohibit entrar a l’aigua amb ulleres de vidre.
6. No està permès nedar amb sabatilles de goma.
7. No es permet cap tipus d’activitat perillosa com pot ser: saltar, córrer, empènyer, saltar de cap, enfonsar a ningú o practicar jocs que suposin risc físic.
8. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult (el que està amb ell/a vinculat a la fitxa).
9. Els usuaris de piscina hauran de respectar els espais destinats a activitats dirigides i cursets.
10. No es permet entrar menjar i begudes en envasos de vidre o llaunes.
11. No es permet entrar a la piscina amb roba interior.
12. Està prohibit fer ús del telèfon mòbil.
13. En les zones de vestidors, àrea termal, piscina i els seus accessos, és obligatori dur posat el calçat adequat per a terres mullats o lliscants, per tal d'evitar possibles relliscades.

14. Per anar de la zona d'aigues als vestidors, cal eixugar-se correctament.


ÀREA TERMAL

1. No podran prendre sauna ni fer ús de la bany de vapor aquelles persones amb problemes d’hipertensió o cardiopaties greus i varius. No es recomana a dones embarassades.
2. És obligatori dutxar-se i eixugar-se abans i després de fer-ne ús.
3. És aconsellable hidratar-se amb aigua desprès de cada sessió.
4. No està permès afaitar-se ni depilar-se en aquestes zones.
5. No es permet fer ús d’aquests espais a aquells que estiguin sota els efectes de l’alcohol, anticoagulants, antihistamínics, substàncies psicotròpiques o tranquil·litzants.
6. Els abonats amb diabetis, malalties cardiorespiratòries o problemes de tensió arterial haurien de consultar prèviament un metge la conveniència o no de prendre sauna o fer ús de la bany de vapor.
7. Cal portar banyador i seure a sobre de la tovallola.
8. En les zones de relax, si no utilitzeu la tumbona no hi deixeu la tovallola.
9. Està prohibit entrar-hi menjar i beguda.
10. S’ha de sortir immediatament si es nota sensació d’ofec.
11. Està prohibit als menors de 16 anys.
12. No es recomana a dones embarassades.
13. Es recomana seguir les normes específiques d’ús que trobareu ben visibles a l’entrada dels diferents espais.
14. Respecteu l’espai i el relax dels altres usuaris. No alceu la veu.
15. Cal complir les indicacions i consells dels tècnics.
16. En les zones de vestidors, àrea termal, piscina i els seus accessos, és obligatori dur posat el calçat adequat per a terres mullats o lliscants, per tal d'evitar possibles relliscades.

NOTA: Es recomana seguir les normes d’ús específiques que trobareu ben visibles a l’entrada d’aquesta àrea.

 

Piscina d’hidromassatge

1. No es permet l’accés a menors de 16 anys.
2. Respecteu l’espai i el relax dels altres usuaris.
3. No es permet bussejar.
4. És obligatori l’ús del casquet de bany i vestit de bany.
5. Cal dutxar-se abans de fer-ne ús.
6. No es recomana a dones embarassades.
7. No es recomana a usuaris amb problemes de circulació sanguínia.
8. En les zones de vestidors, àrea termal, piscina i els seus accessos, és obligatori dur posat el calçat adequat per a terres mullats o lliscants, per tal d'evitar possibles relliscades.

És imprescindible mantenir un correcte comportament i no alçar la veu.


SALA DE FITNESS 

1. No es permetrà l’entrada ni la utilització del material a menors de 16 anys.
2. No es permet l’entrada de bosses d’esport, ni cap altre tipus de material que el personal del centre no consideri oportú.

3. No es permet menjar a la sala. Tampoc s’hi poden entrar llaunes ni envasos de vidre.

4. És obligatori portar una tovallola i col·locar-la entre el cos i els aparells o estris que es facin servir per motius d’higiene i salut.
5. S’ha de deixar guardat el material al seu lloc corresponent un cop fet servir i recollir les manuelles, discs i barres.
6. Per accedir a la sala cal vestir roba i calçat esportiu adequat amb la sola neta. No es permet entrar ni amb roba de carrer, amb xancletes ni amb el tors despullat.
7. És obligatori fer un bon ús de tot l’equipament d’aquesta sala (aparells, peses...). L’incompliment d’aquesta norma comportarà una advertència. La reiteració  sistemàtica pot comportar una sanció. La direcció del centre esportiu determinarà quina podria ser aquesta sanció, que pot arribar a l’expulsió del centre.
8. Durant les pauses entre sèries d’exercicis cal cedir l’aparell a un altre usuari que estigui esperant.
9. S’ha d’eixugar la suor que pugui quedar als aparells; podeu fer servir el paper higiènic que hi ha a disposició.
10. Procureu que les plaques dels aparells no impactin entre elles ni llenceu incontroladament les peses a terra.
11. El servei d’entrenador personal està subjecte a les condicions especificades en el contracte de “termes i condicions” que l’usuari ha de signar previ a l’entrenador personal.
12. El fet de fer un entrenament personal amb un entrenador que no pertany a l’equip de Ateneu Les Bases, serà una falta greu que pot arribar a suposar l’expulsió del centre de l’abonat.
13. Cal complir les indicacions i consells dels tècnics.
14. Informeu als tècnics en cas de sentir qualsevol tipus de malestar.

 

NOTA: La funció del tècnic de sala és la d’assessorar i corretgir. 

 

SALES D’ACTIVITATS DIRIGIDES

 

sala multifuncional i sala cosment

1. No es permetrà l’ús lliure de les sales d’activitats dirigides
2. Es prega puntualitat en les sessions. Un cop passats 10 minuts de l’inici, no es permetrà l’entrada. L’escalfament és necessari per a evitar lesions.
3. No es permet l’accés a les activitats dirigides als menors de 16 anys (excepte que el tècnic ho permeti).
4. És obligatori l’ús de la tovallola per eixugar-se la suor.
5. Cal fer un bon ús del material esportiu; un cop utilitzat cal retornar-lo al seu lloc.
6. No està permès entrar amb el tors nu ni vestit de carrer. Cal anar vestit amb roba esportiva adequada i calçat esportiu amb la sola neta.
7. S’aconsella beure petits glopets d’aigua durant la sessió per evitar deshidratar-se.
8. Parleu amb els tècnics perquè us aconsellin de les activitats més adequades al vostre nivell de fitness.
9. No es pot utilitzar l’espai ni el material fora de les hores de classe dirigida per un tècnic esportiu.

Sala spinning
1. Les bicicletes s’adjudicaran als usuaris per rigorós ordre d’arribada. El tècnic obrirà la sala 15 minutas abans d'iniciar l'activitat.
2. No està permès l’accés a l’activitat a menors de 16 anys.
3. No està permès reservar bicicletes.
4. És aconsellable dur un bidonet d’aigua per a hidratar-se durant la sessió; no es permeten envasos de vidre o llaunes.
5. És obligatori l’ús d’una tovallola per eixugar la suor.
6. En acabar la sessió, s’ha de treure el manillar i deixar la resistència a zero.
7. No es pot utilitzar l’espai ni el material fora de les hores de classe dirigida per un tècnic esportiu.
8. No està permès moure les bicicletes de lloc ni manipular els pedals de les bicicletes.
9. En acabar la sessió, cal eixugar la suor que hagi pogut quedar a la bicicleta. Podeu fer servir el paper higiènic que hi ha a la sala per a tal efecte.
10. És obligatori sortir de la sala un cop acabada la classe.
NOTA: Es important que aviseu al tècnic si és el vostre primer dia, perquè us pugui donar les instruccions per la pràctica correcta d’Spinning.

 

VESTIDORS

1. És necessari utilitzar les guixetes. No deixeu res fora i tanqueu sempre la porta amb clau o candau.
2. Els armaris d’ús puntual són per a utilitzar exclusivament durant el període d’estada al centre. Cada nit es procedirà a buidar-los per netejar-los.
3. Papers, ampolles, “tirites”, gases, compreses... sempre a les papereres.
4. Les guixetes funcionen amb candau, cada usuari s’ha de fer responsable de portar-lo en cada cas.
5. La direcció no es fa responsable de possibles robatoris i us recomana que no deixeu objectes valuosos sense vigilància.
6. Està prohibit fer ús del telèfon mòbil.
7. En les zones de vestidors, àrea termal, piscina i els seus accessos, és obligatori dur posat el calçat adequat per a terres mullats o lliscants, per tal d'evitar possibles relliscades.

Recomanacions d’ús de vestuaris
1. Eixuga’t a la zona de dutxes o piscina, evitarem l’excés d’aigua al terra dels vestidors.
2. No deixis les sabates sobre els bancs quan t’estiguis canviant, així els bancs es mantindran nets.
3. Porta una bossa de plàstic per deixar les sabates a la guixeta, hi evitarem mals olors i brutícia.

4. Porta una bossa de plàstic extra quan plogui per poder posar-hi el paraigües i no mullar la guixeta ni els teus efectes personals.
5. Recorda portar sempre el candau per fer ús de la guixeta.
6. Intenta no deixar cabells als tocadors, per això hi son les papereres.
7. Tingues cura a l’hora de dur a terme les teves accions d’higiene personal.

 


______________________________________________________________________________________________________________

CONDICIONS GENERALS

1. Ateneu les Bases es reserva el dret de modificar o canviar qualsevol punt d'aquesta normativa.

2. Ateneu les Bases es reserva el dret d'admissió en cas d'incompliment de la normativa vigent.

3. Incomplir aquesta normativa comportarà una advertència.

4. La reiteració sistemàtica pot comportar una sanció. La direcció del centre esportiu determinarà quina podria ser aquesta sanció, que pot arribar a l’expulsió del centre.

5. La direcció d'Ateneu Les Bases A.I.E es reserva el dret d’impedir l’entrada en aquests casos:
- Incompliment de les normes.

- No respectar el caràcter intransferible del carnet d’abonat.
- Incompliment reiterat de les obligacions adquirides en matèria de pagament de quotes i/o d’activitats contractades.
- Faltar greument a les normes de convivència i civisme.

______________________________________________________________________________________________________________
DRETS D’IMATGE

1. Ateneu Les Bases AIE pot difondre a través de diferents mitjans de comunicació imatges, fotos i vídeos de les activitats especials obertes al públic o a convidats no abonats i de les activitats infantils en jornades, on pot aparèixer, amb la finalitat de promocionar l’activitat o altres.

2. No demanar específicament i per escrit la voluntat de no aparèixer, suposa acceptar-ho i la seva conformitat amb la present clàusula i autoritza a l’Ateneu Les Bases AIE a poder difondre aquestes imatges d’acord amb les finalitats indicades. 

_________________________________________________________________________________________________________
AVÍS LEGAL

1. En virtut de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, l 'informem que les seves dades reflectides a aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l'empresa mercantil ATENEU LES BASES A.I.E., CIF: V-65168437, amb domicili mercantil a Barcelona, Rambla Guipúzcoa, núm. 27, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 41918, Foli 93 Fulla N º B-395433, Inscripció 2 ª. La finalitat d'aquest fitxer és gestionar el servei demanat. 

2. L'usuari garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de:

www.ateneulesbases.cat i mantindrà actualitzada la informació que faciliti a ATENEU LES BASES A.I.E., de manera que respongui en tot moment a la seva situació real, essent l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per aquesta raó a ATENEU LES BASES A.I.E. O a tercers. ATENEU LES BASES A.I.E. no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il lícit de la informació apareguda a les pàgines d'Internet de ATENEU LES BASES A.I.E.

 

3. Les pàgines d'Internet de ATENEU LES BASES A.I.E. poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per tant, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de ATENEU LES BASES A.I.E. o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de ATENEU LES BASES A.I.E.

 

4. Així mateix, per accedir als serveis que ATENEU LES BASES A.I.E.ofereix a través de la website, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de ATENEU LES BASES A.I.E., amb la finalitat de prestar i oferir els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, en carrer agricultura, nº 232, Barcelona (Barcelona), o bé, enviar un correu electrònic a info@ateneulesbases.cat.

 

5. Així mateix, la seva acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè ATENEU LES BASES A.I.E.pugui remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes establerts per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. En el cas de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a ATENEU LES BASES A.I.E., A l'adreça anteriorment indicada o al correu electrònic info@ateneulesbases.cat , manifestant la seva voluntat.

 

_________________________________________________________________________________________________________
PROPIETAT INTEL·LECTUAL

 

1. Els continguts subministrats per ATENEU LES BASES A.I.E. estan subjectes als drets de propietat intel.lectual i industrial i són titularitat exclusiva de ATENEU LES BASES A.I.E.o de les persones físiques o jurídiques que s'informi. Mitjançant l'adquisició d'un producte o servei, ATENEU LES BASES A.I.E. no confereix a l'adquirent cap dret d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre el mateix, reservant ATENEU LES BASES A.I.E. tots aquests drets. La cessió dels citats drets precisarà el previ consentiment per escrit del titular dels mateixos, de manera que el client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts.

 

2. La propietat intel lectual s'estén, a més del contingut inclòs a ATENEU LES BASES A.I.E., als seus gràfics, logotips, dissenys, imatges i codis font utilitzats per a la seva programació.

ATENEU LES BASES A.I.E. ha obtingut la Informació i els materials inclosos a la web de fonts considerades com fiables i, si bé s'han pres mesures raonables per assegurar-se que la informació continguda sigui la correcta, ATENEU LES BASES A.I.E. no pot garantir que en tot moment i circumstància aquesta informació sigui exacta, completa, actualitzada i, conseqüentment, no ha de confiar en ella com si ho fos. ATENEU LES BASES A.I.E. declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la Informació continguda en les pàgines d'aquesta web.

 

3. ATENEU LES BASES A.I.E. es reserva la facultat de modificar, suspendre, cancel lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d'ella, sense necessitat de previ avís. Aquesta, en cap cas, assumeix responsabilitat com a conseqüència de la incorrecta utilització de la web que pugui dur a terme l'usuari, tant de la informació com dels serveis inclosos. En cap cas ATENEU LES BASES A.I.E., les seves sucursals i / o centres de treball, els seus directors i / o empleats i, en general, el personal autoritzat serà responsable de qualsevol tipus de perjudici, pèrdues, reclamacions o despeses de cap tipus, tant si procedeix directa o indirectament, de l'ús i / o difusió de la web o de la Informació adquirida o accedida per oa través d'aquesta, o dels seus virus informàtics, de fallades operatives o d'interrupcions en el servei o transmissió o de fallades en la línia en l'ús de la web, tant per connexió directa com per vincle o altre mitjà, constituint amb caràcter general legals un avís a qualsevol usuari de que aquestes possibilitats i esdeveniments poden ocórrer.

 

4. ATENEU LES BASES A.I.E. No es fa responsable de les webs no pròpies a les que es pugui accedir mitjançant vincles o enllaços ("links") o de qualsevol contingut posat a disposició de tercers. Qualsevol ús d'un vincle o accés a una web no pròpia serà realitzat per voluntat ia risc i ventura exclusiva de l'usuari. ATENEU LES BASES A.I.E. no recomana ni garanteix cap de la / es Informació / ons obtinguda / es per oa través d'un vincle, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivat de l'ús o mal ús d'un vincle, o de la Informació obtinguda a través d'ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l'accés, o de l'intent d'usar o usar malament un vincle, tant al connectar a la web de ATENEU LES BASES A.I.E. com a l'accedir a la informació d'altres webs des de la mateixa.

 

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL.LECTUAL

1. Aquesta web és propietat de ATENEU LES BASES A.I.E. Els drets de Propietat Intel lectual i drets d'explotació i reproducció d'aquesta web, de les seves pàgines, pantalles, la Informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els vincles ("hiperlinks") que s'estableixin des d'ella a altres pàgines web de qualsevol societat filial i / o dominada de ATENEU LES BASES A.I.E., són propietat exclusiva d'aquesta, llevat que expressament s'especifiqui altra cosa. Qualsevol denominació, disseny i / o logotip, així com qualsevol producte o servei oferts i reflectits en aquesta pàgina web, són marques degudament registrades per ATENEU LES BASES A.I.E., per les seves societats filials i / o dominades o per tercers. Qualsevol ús indegut de les mateixes per persones diferents del seu legítim titular i sense el consentiment exprés i inequívoc per part d'aquest podrà ser denunciat i perseguit a través de tots els mitjans legals existents en l'Ordenament Jurídic espanyol i / o comunitari.

 

2. Els drets de propietat intel lectual i marxes de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a aquesta pàgina, no sent responsabilitat de ATENEU LES BASES A.I.E. l'ús que l'usuari pugui portar a terme al respecte, recaient la responsabilitat exclusiva en la seva persona.

Només per a ús personal i privat es permet descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d'aquesta web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertiments d'aquesta web sense la prèvia autorització per escrit de ATENEU LES BASES A.I.E.

 

 

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre la interpretació, aplicació i compliment de les mateixes. L'usuari, per virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest avís legal, renuncia expressament a qualsevol fur que, per aplicació de la Llei d'Enjudiciament Civil vigent pogués correspondre.

 

1- Condicions generals de compra i la seva acceptació

Les presents condicions generals de compra (d'ara endavant, les "Condicions Generals de Compra") regulen l'adquisició dels productes ofertats a través de la nostra  web.

Aquestes Condicions Generals de Compra estan complementadas per les Condicions Generals d'Accés i Ús de la web (d'ara endavant, les "Condicions Generals") que el Client pot consultar a través de: Avís Legal del lloc web i que quedaran acceptades amb l'acceptació de les actuals Condicions Generals de Compra.

Per fer la inscripció mitjançant la web serà necessari que:

- El Client es registri o s'hagi registrat com a Usuari de la web i accepti les actuals Condicions Generals de Compra.

- L'acceptació de les Condicions Generals de Compra significarà l'acceptació expressa, plena i sense reserves, de la totalitat de les Condicions Generals de Compra en la versió publicada ATENEU LES BASES A.I.E., en el moment de l'accés del Client a la web. En el cas que no estigués d'acord amb el contingut de les Condicions Generals de Compra, Vostè no haurà de fer compres a la nostra web.

 

2- Naturalesa del lloc web de Ateneu Les Bases

Com a Client, Vostè declara tenir més de 16 anys i disposar de la capacitat jurídica suficient per a vincular-se per les actuals Condicions Generals de Compra al contractar amb ATENEU LES BASES A.I.E. No obstant això, Vostè accepta, de forma expressa i sense excepcions, que l'accés i la utilització del lloc web de ATENEU LES BASES A.I.E. té lloc sota la seva única i exclusiva responsabilitat.

ATENEU LES BASES A.I.E. es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació i configuració de la web, així com suspendre l'accés a la mateixa de manera temporal o definitiva.

 

3- Operativa de la web

3.1-  Registrar-se a la web

Si és la primera vegada que accedeix a la web i desitja fer compres, el Client haurà necessàriament d'omplir el formulari de registre al que podrà accedir a través dels formularis pertinents. A partir d'aquest moment, esdevindrà Client de la web. Els codis d'accés (usuari i contrasenya) tenen caràcter personal e intransferible, sent obligació del Client vetllar per la seva custòdia, bon ús i integritat. Així mateix, el Client és l'únic responsable de l'elecció, pèrdua, substracció o utilització no autoritzada de qualsevol contrasenya o codi identificatiu i de les conseqüències que d'això se'n poden derivar.

3.2- Preus

Impostos

ATENEU LES BASES A.I.E. l'informa que tots els preus que es veuen al lloc web ATENEU LES BASES A.I.E. inclouen l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) aplicable.

El sistema de compra se sotmet a la legislació vigent a Espanya

Devolucions

ATENEU LES BASES A.I.E. NO ACCEPTA devolucions de les compres realitzades a través de la web

3.3- Formes de pagament

- A través de targeta de crèdit (VISA  o MasterCard)

Rebrà un e-mail de confirmació de la seva alta amb el número de transacció realitzada.

 

4- Confirmació documental de la contractació efectuada

ATENEU LES BASES A.I.E. li enviarà, una vegada acceptades de forma expressa les presents Condicions Generals de Compra, justificació de la contractació efectuada, amb tots els seus terminis, via telemàtica a través de correu electrònic.

 

5- Llei aplicable i jurisdicció

Aquestes condicions generals de compra s'interpretaran i regiran de conformitat amb la legislació espanyola.

Per a qualsevol qüestió litigiosa derivada de l'existència, accés, utilització o contingut de les Condicions Generals de Compra, tant el Client, com Ateneu Les Bases AIE., amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, se sotmeten a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.

 

L'acceptació d'aquestes condicions generals de compra per part del client és condició prèvia indispensable i obligatòria perquè es pugui beneficiar del servei de la alta on-line.

El client declara, sota la seva responsabilitat, haver llegit íntegrament i acceptat les condicions generals de compra i les condicions generals d'accés i ús del la web.

 

______________________________________________________________________________________________________________

 

 

 CONSULTA LA POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES. CLICA+

 

 

 

» Notícies relacionades