Ateneu Les Bases
Inici   »  SOCIAL   »  EL CENTRE CÍVIC

EL CENTRE CÍVIC

El Centre Cívic d'Ateneu Les Bases és un equipament sociocultural, delegació de l'Ajuntament de Manresa, on es desenvolupen diverses activitats ciutadanes.

 

Al llarg del curs, el Centre Cívic ofereix diferents activitats anuals, tallers monogràfics i xerrades puntuals que es desenvolupen en les instal·lacions d'Ateneu Les Bases. Espais multidisciplinaris com les aules d'aprenentatge, la Cuina, l'Auditori, i els diferents despatxos i petits locals, tots ells units dins d'un mateix edifici. Adjunt hi trobem el Centre Esportiu, el Pavelló poliesportiu i la Biblioteca.

 

Les polifacètiques instal·lacions d'Ateneu Les Bases, i del Centre Cívic en particular, permeten desenvolupar i oferir al públic una gran diversitat d'activitats teòric-pràctiques desenvolupades en diferents espais sense haver de sortir del centre.

 

Les activitats i serveis són de caràcter social, cultural i esportiu, per a tots els membres de la família i per a tots els públics de la zona. Algunes són gratuïtes i altres tenen un preu públic.

 

Les temàtiques generals que engloben el menú d'activitats són: la gastronomia, els recursos, les arts, el moviment, la gent gran, els joves i els infants.

 

 

 


 

 

» Notícies relacionades