Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2014-03-23

Aquest diumenge dia 23, Duatló Escolar Avinyó

09:00 -

El proper Diumenge 23 de Març se celebra el Duatló Escolar Avinyó. La competició tindrà lloc a la Zona Esportiva Avinyó i tindrà una durada de les 9.30 a les 12:00 hores. Hi hauran un total de tres categories per realitzar la prova: benjamí primària, aleví primària i infantil ESO.

 

La prova constarà de tres trams, el primer del qual serà córrer, seguidament hi haurà un tram amb bicicleta i per finalitzar el recorregut es farà un altre tram de córrer. Pel que fa a la normativa de la competició, serà obligatori dur casco en els trams de bicicleta, mentre que es recomana que els benjamins el portin tota la prova, la resta de participants podran escollir entre dur-lo o no en els trams de córrer.

 

Cada categoria específica tindrà el seu propi recorregut marcat, els quals es desenvoluparan per tota la zona esportiva d’Avinyó. A continuació explicarem quins son els recorreguts que s’han de complir segons la categoria que li pertany a cada nen/a. Pel que fa al grup Benjamí, aquests tindran que realitzar una volta al circuit de córrer, una volta al circuit de BTT i finalment una volta al circuit de córrer. La categoria Aleví haurà de fer dues voltes al circuit de córrer, tres voltes al circuit de BTT i dues voltes més al circuit de córrer. Els competidors infantils tindran tres proves que constaran en: tres voltes al circuit de córrer, quatre voltes al circuit de BTT i per finalitzar tres voltes al circuit de córrer.

 

El desenvolupament de les proves s’organitzarà de la següent manera: de 9:30 a les 10:00 tindrà lloc la recepció dels duatletes, als quals se’ls hi farà l’entrega del braçalet i hauran de deixar el material a boxes. A les 10:15 els duatletes Benjamins es començaran a preparar per realitzar la cursa, aquests realitzaran la sortida a les 10.30. Pel que fa a la categoria Aleví, començaran el recorregut a les 11:00 i el grup Infantil començarà la competició a les 11:30. Un cop que tots els competidors finalitzin el recorregut, es farà a les 12:00 un lliurament de guardons a tots els guanyadors de la competició.

 

Si t’agrada passar una bona estona acompanyat d’amics i practicant esport, no dubtis en apuntar-te i gaudiràs d’una fantàstica jornada esportiva!  

 

+ INFO