Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2014-04-13

Èxit de participació en la sortida de BTT dels amics de l'Ateneu Les Bases i del Club de Triatló Ateneu!

09:00 - Ahir diumenge, un bon grup de Bagencs van sortir plegats a compartir un dia d'activitat física a l'aire lliure pels camins de Manresa i rodalia, tot pedalant per una ruta fàcil molt maca i carregada de color, donant, per suposat, la benvinguda a la primavera d'aquest 2014!


Ateneu Les Bases va ser el punt de trobada de tots aquests amics, que un cop amb les bicicletes a punt, van poder comptar amb el suport d'alguns abonats i tècnics del centre que els van acompanyar durant la sortida, gaudint, plegats, de l'activitat. 


Frankfurt Xavi va ser el punt de retorn, on la majoria de la colla, es van hidratar i recuperar forces gràcies a l'aportació del vermut dels amics del Frankfurt Xavi.


Un gran dia, un temps genial i una gent molt maca, tots ells compartint un dia d'activitat física a l'aire lliure, fent salut i benestar mental i física.


Aquesta trobada dóna el tret de sortida a un conjunt de trobades en bicicleta de muntanya, per a tots aquells amics d'Ateneu (obert a tothom que vulgui), que, des del centre com a punt de reunió, podran gaudir de diferents rutes per la zona, descobrint nous indrets i millorant la tècnica d'aquest esport.


Tècnics de Tomàs Bellès i d'Ateneu Les Bases, han confirmat que formaran part d'aquest col·lectiu, per tal d'aportar la seva experiència i donar suport a tots els participants en tot el que faci falta durant les sortides. I a tots ells els volem donar les gràcies per la seva participació i predisposició totalment altruista, motivada per una passió que els uneix.