Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2014-05-13

Jornades Infantils d'estiu 2014!

20:00 - L'estiu és cada dia més aprop, i això vol dir que les Fun esport d'Ateneu les Bases ja estan en marxa! Amb el lema "Adventure is out there - Ellie UP-" aquestes vacances d'etiu, els vostres fills i filles coneixeran l'Univers PIXAR, el gran estudi d'animació, que ens portarà pel·lícules com Toy Story, Finding Nemo, Cars, Ratatouille, entre altres ...

La màgia d'aquests personatges PIXAR serà el teló de fons de les Fun esport: cantarem cançons, farem teatre, jugarem, crearem manualitats, cuinarem, farem esport i piscina, etc. Tot en un ambient i divertit, realitzant algunes activitats en anglès de la mà d'English4all, per garantir la immersió lingüística.

Totes les activitats de les Fun esport s’adrecen a nens i nenes de P2 a 6è, actual curs 2013-2014. Els grups els organitzem per franges d’edat, per assegurar una perfecta interacció nen/a - monitor i una excel·lent relació entre nens i nenes. L'horari és de 9.00h a 13.00h. Opció acollida i recollida: de 8.45h a 9.00h. i de 13.00h a 13.15h.

INSCRIPCIONS OBERTES a partir del 13 de maig, informa't a recepció

o bé vine a la REUNIÓ INFORMATIVA el mateix dimarts 13 a les 20.00h del vespre a l'auditori.                       

 

Enguany, a més, tenim NOVETAT! Les Jornades TEENS, per a joves de 1r a 3r d'ESO

Anglès, piscina, bàsquet, futbol sala, handbol, noves tecnologies, sortides...