Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2014-11-16

Gran paper a la Berga Santpedor!

09:00 -

Moltíssimes felicitats als abonats, tècnics i amics d'Ateneu Les Bases pel seu gran paper a la cursa Berga Santpedor 2014 disputada aquest passat diumenge dia 16 de novembre.

Alguns, amb bicicleta BTT (Ferran, Oscar, Carles, Manel, Miqui, Montse, Pere, Lluis, Toni, l'equip de Tomàs Bellès...) i altres corrent (com el nostre tècnic de running Joan Salamaña), van deixar el llistó ben alt!

Cal ressaltar el paper de la Montse Serral i Núria Closa (fisioterapeuta i abonada d'Ateneu Les Bases, respectivament), van ser la primera i la tercera dona a entrar a meta! Quines dones que tenim!!!
Ferran Cabanes i Oscar Alvarez, tècnic i col·laborador d'Ateneu Les Bases, respectivament, que tot i sortir amb retard, van arribar entre els 30 primers d'entre gairebé 1500 participants!
I sobretot a Joan Salamaña, entrenador del grup de running d'Ateneu Les Bases, que amb la modalitat a peu va fer el rècord de temps de la cursa, rècord de, ni més ni menys, que les 30 edicions de la Berga Santpedor, amb 3 hores i 55 minuts de carreta! Arribant en una primera posició que serà molt difícil de superar!


És clar que tota aquesta colla estan molt, molt en forma!