Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2014-12-16

Especials ateNadal 2014!

17:05 -  Ja tenim aquí el programa de les activitats especials del ateNadal 2014!

Just la setmana abans de canviar el programa d'activitats dirigides del 9curs2014-2015 pel nou programa d'activitats dirigides d'ateNeu2015, farem la setmana d'activitats especials.

Apunta! Del 16 de desembre al 22 de desembre, incloent-hi la gran festa del "Patge Eliseu Arriba a l'Ateneu" el mateix dissabte dia 20, on tothom hi és convidat.

Durant la setmana tindrem activitats esportives especials, com el "remember" del Let's Dance o el Tam Tam Bossu, activitats culinàries com els tallers de cuina per aprendre a fer dolços saludables i aperitius per aquestes festes, activitats a l'aire lliure, com l'última sortida en BTT, activitats pels més xics, com el Story Time en anglès... i moltes més!

I el dissabte dia 20, durant tot el matí, la gran festa! El Patge Eliseu Arriba a l'Ateneu!

Prepara la carta als Reis i vine a entregar-la al Patge Eliseu, podràs aprofitar per entregar una joguina nova a la Creu Roja Manresa, que se n'encarregarà de donar-la als nens que no poden tenir-ne, i així, entre tots, aconseguirem que aquest any cap nen es quedi sense joguina!

Tindràs inflables gegants per jugar, caramels i el Festival Esportiu de Nadal amb les representacions i coreografies dels més petits. Tothom convidat! Abonats i no abonats!

Consulta també els tallers de cuina i treballs manuals que es faran el mateix dissabte.

+INFO