Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2015-01-26

Taller de coaching per a l'auto-coneixement

19:00 - El coneixement personal: les teves qualitats, els teus pensaments i les teves emocions... aprèn a gestionar-ho davant de problemes, preocupacions o sentiments i pensaments negatius. 

Saber quines són les teves emocions, descobrir les teves qualitats i focalitzar el teu pensament t’ajudarà a resoldre la majoria de les situacions que t’amoïnen o et preocupen. 

Aquest cicle de tallers de coaching per al coneixement personal consta de tres tallers: les qualitats, el pensament i l'emoció. Els tres tallers estan ideats per afavorir l’autoconeixement

a partir del qual generem fortalesa per actuar de la manera que realment volem. 

Cada taller és d'una sola sessió de dues hores aproximadament. Pots apuntar-te a un o als tres tallers. 

Abans de venir al taller pensa quin tema t’agradaria treballar. Treballaràs el teu tema personal però no hauràs d'explicar-lo a la resta de participants. La metodologia en tots els tallers és totalment privada i particular, de manera que és imprescindible que cada participant porti una llibreta per poder treballar. 

Taller de "Qualitats": El dilluns 26 de gener de 19 a 21.00 h. On descobriràs quines són les teves qualitats més marcades i aprendràs a treballar a partir d’aquestes. Durant el taller, et plantejaràs una situació real i descobriràs com resoldre-la. Inscripcions del 12 al 23 de gener. Preu: 25 €.

Taller de "Pensament": El dilluns 2 de febrer de 19 a 21.00 h. On reflexionarem sobre on focalitzes les teves energies davant d’un problema o una preocupació, amb l’objectiu que siguis capaç de centrar-les allà on et són realment útils. Inscripcions del 19 al 30 de gener. Preu: 25 €.

Taller "Emocions": El dilluns 9 de febrer de 19 a 21.00 h. L’objectiu d’aquest taller és descobrir un nou punt de vista sobre com gestionar les emocions que hi ha implicades en una preocupació o un problema. Inscripcions del 26 de gener al 6 de febrer. Preu: 25 €.

El formador dels tres tallers és la psicòloga i coach Gemma Calmet.

Cal estar preinscrit a l’Ateneu Les Bases. Obert a tothom.
Pròximament informa't del taller de "Coneixement personal en l'esport".

 

+INFO