Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2015-02-03

Taller per als "Súper avis"!

10:30 - Súper avis!!!

Quantes hores a la setmana et cuides de tu? Si tens més de 55 anys i ets una persona dinàmica, aquest taller està pensat per tu! Volem formar un grup de persones obertes, dinàmiques i amb ganes d’aprendre que vulguin millorar el seu dia a dia. 

 

Treballarem dues hores a la setmana, conceptes que van des de l’autoestima fins a l’expressió i la bona alimentació. Farem exercicis i coneixerem eines, aprendrem compartint des del bon humor i l’alegria. Ens coneixerem per dins i aprendrem a mostrar-nos a fora! 

 

Aquest taller treballa sobre els tres eixos bàsics de les persones: mental, físic i social.

 

Per treballar la ment farem exercicis d’auto coneixement i enfortirem la nostra autoestima

 

El cos el treballarem des de dos punts de vista diferents: cuidar-lo, treballant amb una dietista sobre quin és el tipus d’alimentació més adequada, i utilitzar-lo, la nostra expressió corporal, gestualitat, tècniques d’expressió corporal. 

 

I finalment, la socialització. Un cop hàgim treballat el nostre interior (ment) i sapiguem com cuidar- nos i expressar-nos (cos) és el moment per posar-nos a pensar en els altres, construir vincles forts amb aquells que estimem. En aquest últim apartat descobrirem quines són les característiques de les persones més felices i aprendrem a compartir-les narrant-les oralment i visualment. 

 

Aquest taller estarà impartit per la psicòloga i coach Gemma Calmet, l'actriu i professora de teatre Mireia Cirera, i la nutricionista Laia Puigdellívol.

 

El taller tindrà lloc els dimarts de 10.30 h a 12.30 h, des del 3 de febrer al 21 d'abril.

 

El preu del taller és de 120 €. Inscripcions del 13 de gener al 2 de febrer 

 

Per a gent d'entre 60 i 75 anys. Cal estar preinscrit a l’Ateneu Les Bases. Obert a tothom! 

 

Estem preparant altres tallers per a vosaltres, com el d'iniciació a la informàtica.

 

+ INFO