Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2015-03-30

Jornades Infantils de Setmana Santa 2015

09:00 - Aquestes vacances de Setmana Santa els nens i nenes s'ho passaran d'allò més bé amb les Fun Esport! d'Ateneu Les Bases.


En aquesta època de l'any, el temps canvia d'un moment a l'altre, però el Roc Rabbit, el nostre Conill de Pasqua s'ho passa d'allò més bé cantant, ballant, fent esport i jugant, tan si plou com si fa sol. El Roc és dolç però també molt trapella i esbojarrat, i n'està preparant una de molt grossa!

Vine a conèixe'l i a celebrar la Pasqua amb nosaltres!

+INFO

 Ep!Però això no és tot!


Aquesta Setmana Santa s'obren les portes del NOU Espai Fish!, un espai de tardes d'acollida dels més petits (nens i nenes de 3 a 5 anys) dirigit per un equip de professionals i joves emprenedors amb una àmplia experiència en l'educació en el lleure.
L'Espai Fish! és un espai de lleure, on els infants es sentiran lliures i podran gaudir de les activitats, tallers, jocs i recursos de treball que potencien la motivació personal de l'infant i el seu desenvolupament.
Els més petits treballaran amb activitats de lleure educatiu, on el joc és l'eix d'activitat principal: El joc matemàtic, el joc del llenguatge escrit i musical, el joc de construcció, el racó de contes i dibuixos, la motricitat, la relaxació i el massatge infantil, els treballs manuals i el joc simbòlic!

+INFO