Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2015-03-28

Debut del Club Rítmica Manresa amb doble pòdium a Mataró!

10:00 - Doble pòdium pel recent estrenat "Club Rítmica Manresa", amb seu a Ateneu Les Bases, a la 1a Fase de Conjunts del Campionat de Catalunya en edat Escolar (CCEE).

 

Aquest passat dissabte 28 de Març, el recent creat Club Rítmica Manresa (1 de gener de 2015) s'estrenava en la competició presentant dos equips de gimnàstica rítmica al pavelló Euskadi de Mataró, competint en la 1a Fase de Conjunts del Campionat de Catalunya en edat Escolar.  Els dos equips presentats varen fer pòdium, deixant el llistó ben alt!

El conjunt infantil va quedar en primera posició amb una actuació brillant. El conjunt aleví va quedar en tercera posició, posició que va agafar de sorpresa a les atletes, ja que la competència estava molt ben preparada.

Els dos equips són formats per Jara March, Maria Ayerbe, Martina Leiba, Paula Gracia, Lidia Martín, Laia Sancho i Neus Calves (conjunt aleví), i Anna Calves, Júlia Vila, Marta Richarte, Ona Bonillo, Marina Salazar, Lena Quiros i Natàlia Javayoles (conjunt infantil).

Felicitats a totes les nenes i entrenadores del club!