Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2015-09-10

Les Funesport, activitats infantils i juvenils d'estiu, acaben després d'una edició amb èxit de consolidació a la ciutat.

13:00 -  Les Funesport, activitats infantils i juvenils d'estiu, acaben després d'una edició amb èxit de consolidació a la ciutat.

Finalitza després de deu setmanes d’activitats

Les Funesport continuen, després de la 3a edició, sent un èxit de participació a Manresa. En aquesta activitat, els nens i nenes de la ciutat han practicat esport i han pres part en diferents activitats lúdiques.

El passat dijous, 10 de setembre, va finalitzar, després de deu setmanes d'activitats esportives i lúdiques per als infants de la ciutat, la 3a edició de les Funesport, jornades infantils i juvenils, l'esdeveniment que organitza cada estiu Ateneu Les Bases. Un total de 160 nens i nenes per setmana, entre 2 i 12 anys, han passat pel complex d'Ateneu Les Bases al llarg dels deu torns que s'han dut a terme en aquesta ocasió.

Les Funesport són una proposta lúdica i esportiva per als nens i nenes de la ciutat, que poden practicar diferents esports i jocs adequats a la seva edat, com també la pràctica d'anglès en les activitats de cuina, treballs manuals i teatre. Durant la programació també s'han dut a terme diferents sortides, s'ha visitat el parc de Puigterrà, s'ha anat al Nou Congost, i pels menuts al parc.

També s'ha gaudit de diferents activitats especials, com les organitzades conjuntament amb Explora "descobreix el món de la ciència", Ausatel Robòtica Educativa, la Granja Les Pedreres, el Club billar Manresa, l'activitat estrella la NIT a l'Ateneu i la tradicional Mostra de Teatre. Durant els deu torns també s'ha ofert el servei d'acollida matinal, de 8 a 9 h, i el servei de menjador, a càrrec del Bar Onteneu, que ha estat molt ben valorat per les famílies.