Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2015-11-15

Gran Èxit al Nou Congost i doble pòdium!

09:00 - Molts Bons resultats per les gimnastes del Club Rítmica Ateneu Manresa, a la 3a. Fase de la Copa Catalana de Conjunts de Gimnàstica Rítmica celebrat ahir diumenge dia 15 de novembre al Pavelló Nou Congost de Manresa. L'equip infantil en nivell 5-6 va pujar dues vegades a pòdium, quedant primeres classificades en mans lliures i segones classificades amb aparell (tres pilotes i dues cordes).

Moltíssimes felicitats! Seguim amb molt bons resultats!

Més de 1000 espectadors varen assistir ahir, esgotant les entrades, al Pavelló Nou Congost de Manresa en la 3a fase de la Copa Catalana de Conjunts de Gimnàstica Rítmica, campionat organitzat per Club Rítmica Ateneu Manresa, Ajuntament de Manresa i Federació Catalana de Gimnàstica. 
Els nombrosos col·laboradors com Ateneu Les Bases, Món Verd, Sara Bureu i Publicitat Urbana, i tots els pares i voluntaris, varen ser la clau de l'èxit organitzatiu i participatiu d'aquest l'esdeveniment sense precedents en els últims anys. Després de tants anys sense comptar amb una competició d'aquestes característiques a la ciutat de Manresa, tot va sortir rodat. Només ens queda agrair-vos enormement la vostra absoluta i desinteressada col·laboració.

Gràcies!