Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2015-12-28

Audiovisuals amb mòbils, de 13 a 18 anys

16:00 -
Si tens entre 13 i 18 anys, et fascina el món de les noves tecnologies portàtils, i t'encanta la creativitat, la imatge i el so, no dubtis a apuntar-te a aquestes Estades de Nadal de la nova secció 9STALENTS d'Ateneu Les Bases.
Les estades seran els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2015 i 4, 7 i 8 de gener de 2016, de les 16 h a les 20 h.
Ateneu Les Bases inaugura una nova secció orientada als joves i dedicada a l’exploració de les professions de futur de la manera més “canyera”!
Al llarg del curs, sobretot durant els períodes de vacances escolars i universitàries, s'aniran desenvolupant estades sobre diferents temes fascinants on els joves podran potenciar les seves habilitats, tot descobrint a què volen dedicar-se professionalment de cara al seu futur.??En aquest cas, les Estades de Nadal 2015 dels 9STALENTS, tractarà de la manipulació d'audiovisuals amb dispositius mòbils.
Els alumnes exploraran les possibilitats dels telèfons mòbils o "tablets" per fer-ne un ús més creatiu, didàctic i polivalent que la utilitat habitual de facebook, what’s up…
Un cop acabat, l’alumne sabrà fer fotografies correctes amb diferents condicionants lumínics, aprendrà a fer música amb una eina que sempre du a la butxaca i, fins i tot, farà un petit curtmetratge, rodat i editat íntegrament des del mòbil o "tablet".
El curs és impartit per docents i professionals de l’entorn audiovisual de l'escola Crash Escola Universitària, centre vinculat a la Universitat de Vic, Universitat Central de Catalunya , l'escola té una infraestructura i equipaments immillorables pels quals és considerada la millor del món, així ho constaten tots els premis guanyats. Els alumnes podran entrar, provar i investigar un món nou on hi ha la possibilitat de poder realitzar estudis universitaris d'aquesta branca.

+INFO