Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2015-12-14

AteNadal 2015!

10:50 - No et perdis les espacials d'ateNadal 2015!! Durant la setmana del 14 al 18 de desembre, cada dia tens una activitat especial molt, molt nadalenca i on podràs cremar tots els torrons que segur que ja t'estàs menjant!!


Independentment de la quota que tinguis, podràs venir a totes les activitats especials, i a més, a les activitats de dimecres i divendres podràs convidar a un familiar o amic!

I, sobretot, sobretot, no et perdis la Festa del Patge Eliseu arriba a l'Ateneu!
Obert a tothom i amb moltíssimes i diverses activitats per a tots els públics:

Tindrem al Patge Eliseu recollint cartes als Reis d'Orient, i repartint caramels.
Els voluntaris de la Creu Roja recollint joguines (noves) per a què cap infant es quedi sense regal aquest Nadal. Els més valents podran sortir corrent amb els pares i germans des de l'Ateneu fins al Parc de l'Agulla junt amb dels tècnics de Club Triatló Ateneu. I a més, un al·lucinant circuit de bicicletes farà rodar sense parar als més petits i trapelles de la casa!

A més, tindràs la representació dels atenens al Festival de Nadal on veurem les nenes del Club Rítmica Ateneu Manresa, els menuts, i no tan menuts de Hip Hop, els adults infiltrats de Dansa Contemporània...

Xip Xap Family farà la seva edició Nadalenca per a tots els pares, mares i nadons dels programes Matronatació, AMAN i Mamy's Up.

I a la Biblioteca, els petits podran fer un Fanalet de Reis.

T'animes?