Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2016-06-27

Activitats infantils i juvenils Estiu 2016

09:00 -

ACTIVITATS INFANTILS I JUVENILS ESTIU 2016

Del 27 de juny al 29 de juliol i del 30 d'agost al 9 de setembre. Des de P2 fins a 1r d'ESO!

 

L'estiu és cada dia més a prop, i això vol dir que les Activitats Infantils i Juvenils d'Estiu 2016 ja estan en marxa! 

 

Enguany, amb l'eix d'animació entrat en els "Pirates of the Caribbean, una aventura en vaixell", Ateneu Les Bases oferim tres opcions:

- Les Jornades de matins de multiesport i lleure en anglès

- El servei de menjador 

- Els intensius de tarda d'entrenament personal aquàtic en grup reduït. 

 

Durant les Jornades de matí de multiesport i lleure en anglès, amb el lema "Pirates of the Caribbean", realitzarem un viatge pel Carib ple d'aventures i d'històries fantàstiques! 


Com a bons tripulants del vaixell pirata visitarem diferents Illes del Carib i aquestes seran el teló de fons, on cantarem cançons, farem teatre, jugarem a jocs populars, crearem treballs manuals, cuinarem, farem esport i ens refrescarem a la piscina, entre d'altres moltes sorpreses! Tot en un ambient afable i divertit, realitzant algunes activitats en anglès de la mà d'English4all, aconseguint la immersió lingüística. 


Enguany, totes les activitats s'adrecen a nens i nenes de P2 a 1r d'ESO (segons l'actual curs 2015-2016). Els grups els organitzem per franges d'edat, per assegurar una perfecta interacció entre l'infant i el monitor/a i una excel·lent relació entre nens i nenes. 


L'horari de les Jornades de matí és de 9 a 13 h. Amb opció acollida de 8 a 9 h i recollida fins a les 13.30 h (servei gratuït).

 

Per altra banda també tenim l'opció del Servei de menjador de 13 a 15 h amb dinar i servei de monitor inclòs, on aprendrem a comportar-nos a taula tot compartint un menú saludable i equilibrat! 


I, a les tardes, els intensius d'entrenament personal aquàtic en grup reduït a la piscina, per a nens i nenes de 3 a 12 anys. En dos torns, segons el nivell, entre les 17.15 i les 18.50 h

Es tracta d'entrenaments intensius ideals per un aprenentatge més ràpid, perfecte per a nenes i nenes d'iniciació i també per als que ja han fet cursets durant l'any però necessiten un últim esforç abans de l'estiu. Es tracta de sessions de 45 minuts diaris de dilluns a divendres que es contracten per setmanes entre el 4 i el 22 de juliol.

Aquesta activitat compta amb un servei de mainaderes que ajuda a l'infant a desenvolupar la seva autonomia en vestir-se, organitzar la seva motxilla i agafar els hàbits higiènics que requereix la utilització d'una piscina.