Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2016-05-21

Gran dia Dijaneiro a Oller del Mas!

10:00 - Gran classe magistral de Body Art ben d'hora al matí, de la mà de l'equip manresà de tècniques en aquesta disciplina, compost per les nostres tècniques Sandra i Laura, entre d'altres, i amb el suport de la Imme. Una classe que feia goig sobre una verda gespa i sota un sol radiant... d'aquesta manera es va iniciar el programa d'activitats del Festival Dijaneiro, a l'Oller del Mas, aquest passat dissabte dia 21 de maig de 2016. 

 

Amb una mica més de calor, cap al migdia, els tècnics Edgar i Jonatan van acabar d'escalfar la festa a ritme de Zumba i Sh'Bam, remullant al personal a raig de mànega, on, un bon grupet d'incondicionals de les classes de ball, sota el lema #somateneu, van animar la festa amb la seva energia imparable! 

 

A primera hora de la tarda, els dos equips benjamins de Cub Rítmica Ateneu Manresa ens van deixar bocabadats amb les seves divertides coreografies plenes de color, actitud i alegria.

 

En resum, un gran equip d'Ateneu Les Bases que no para d'animar a la gent a moure el cos, fer salut i a passar-ho d'allò més bé!

 

Gràcies a Dijaneiro, gràcies als tècnics d'Ateneu i gràcies a tot el públic! 

 

Repetirem l'any vinent!