Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2017-02-01

PAD Febrer, novetats!

06:30 -  Estàs a punt per al nou Programa d'Activitats Dirigides?


El dimecres dia 1 de febrer arranquem amb la nova graella d'activitats dirigides, més canyera que mai! Estrenem les sessions "súperexpres" de 10 minuts de tonificació localitzada, que farem entre classe i classe (18?h i 20?h) perquè puguis complementar l'activitat que facis abans o després, posant a to els teus abdominals i el teu gluti! Aprofita el temps i #posatapunt amb menys temps i sense parar!

També hi pots trobar altres novetats com les noves classes d'Esquena Sana, amb les que podràs cuidar el pilar del teu cos amb exercicis enfocats a la cura de l'esquena i basats amb la correcció postural. També estrenem l'activitat de "Stretch", on estirarem tot el cos guanyant molta flexibilitat! I, la més divertida, el nou "Dance"... vina i sorprèn-te ballant i cremant sense conèixer la coreografia, atreveix-te!

I sortirem al carrer amb el Running, sortides a córrer en grup amb un líder que et marcarà els temps, t'aconsellarà en tot el que necessitis i t'animarà perquè no t'aturis! Dos nivells, avançat i iniciació, tu tries, no hi ha excusa!

Ara sí que si, aquest hivern, #posatapunt!

 

Descarrega'l a la pàgina principal!  O bé consulta'l al seguent enllaç: clica+