Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2017-09-08

Final Jornades Estiu

13:00 - Han finalitzat les Jornades d'Estiu 2017, organitzades per Ateneu Les Bases, la proposta de multi esport i lleure per a infants on aquest any l'eix temàtic s'ha centrat amb 'Adventureland, un món d'aventures'.

 

En aquesta edició hem pogut conèixer dinosaures, convertir-nos en superherois, moure'ns per l'Imperi perdut, ballar a l'habitació de música amb diferents activitats com poden ser treballs manuals, teatre, danses i cançons i una mica d'anglès. En el vessant esportiu hem practicat hoquei, bàdminton, beisbol, futbol, bàsquet i jocs populars al pavelló d'Ateneu Les Bases.


Cada setmana s'ha fet un taller específic tutoritzat per un professional. Aquesta darrera setmana de setembre hem realitzat un taller de Kapla organitzat per Kapla Catalunya on petits i grans han realitzat diferents construccions amb les peces de fusta, d'aquesta manera han pogut treballar l'equilibri, la concentració i la seva imaginació creant magnífiques escultures.
 
Des d'Ateneu Les Bases volem donar les gràcies a monitors i professionals que han posat el seu granet de sorra per donar qualitat artística i esportiva al moments de lleure dels nostres infants i han fet  possible aquestes apassionants jornades.