Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2018-06-02

Gràcies per aquests 6 anys!

10:00 - 6 anys plens de llum i color!

Enguany hem celebrat l'Aniversari a l'espai Oller del Mas, i ha sigut tot un èxit!

Vam començar amb l'exhibició del grup d'Atenens de Move&Dance, aprofitant per acomiadar l'activitat i a la seva professora, la Clàudia, que tots trobarem molt a faltar, i li donem sort en la seva nova etapa. 


Seguidament vam poder experimentar l'activitat Acroioga, amb la Gemma i el suport de la Sandra, que va agradar molt i va ser perfecte per a trencar el gel.

Seguidament, les més pilateres d'Ateneu, la Sandra, la Marta i l'Anna, ens van començar a fer moure el cos amb el MobilityArt
A partir d'aquí, ja no hi va haver pietat, i el sol va sortir quan la Laura i el Carles ens van posar les pulsacions pels núvols a base de tambors amb el Full Work i els seus reptes, per acabar-ho de rematar s'hi va afegir l'Anna, amb el Combat. 
Amb la visita inesperada del grup de Capoeira, aquests van decidir pujar a l'escenari a fer-nos moure a base d'aquesta dansa tan espectacular i antiga.
Seguidament, els més "dancers", el Jonatan, la Clàudia, la Rebeca i algun "tabatero", com l'Adrià
ens van acabar de "maxacar" a ritme de maluc i flexions.

Mentrestant, en Martí dinamitzava l'espai Atenens on els més petits feien treballs manuals i jugaven tot introduint-se de tant en tant en les activitats que anaven seguint els pares.

La sortida en bicicleta de carretera ens va portar als ciclistes més atrevits a apuntar-se a la festa amb la seva arribada a la meta cap al migdia.

Es va repartir roba d'esport Djaneiro, gels i cremes, paneres de cremes, una prova d'esforç a ITCO, menús...

En acabar la festa, la botifarrada va venir de luxe, tot fent una acampada a la gespa, tots els alumnes amb més gana i set vàrem compartir la botifarra, el sol i l'ombra i la cerveseta ben freda! I el gelat de postres!

Nomes ens queda donarvos les gràcies a tots els assitents i recordarvos que, com sempre, sense vosaltres tot aixo no seria possible! #somateneu! i per molts anys més!

Aquí teniu un resum de les fotografies de la festa. clica+