Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2013-06-01

Ateneu Les Bases: 1 any fet realitat!

09:00 -  

I el dia va arribar... el dia més esperat per tothom! El dissabte 1 de juny de 2013, el dia en què el centre celebrava justament un any d'ençà que va obrir les seves portes.

Tot l'equip del centre i els abonats que complien un any gaudint de les instal·lacions conjuntament, van reunir-se per celebrar-ho de la millor manera, practicant activitat física i compartint-ho amb amics i familiars i gent "collonuda"!

El món esportiu de l'Ateneu Les Bases queda ven representat a la plaça d'entrada al centre on hi havia una sessió d'Spinning a l'aire lliure seguida d'una sessió de Bodypump, A la vegada, a les grades de les pistes poliesportives s'hi aplegaren més de 300 persones entre pares, mares, familiars i amics d'abonats del centre, tots ells embadalits per les actuacions que s'hi representaven per parts dels més menuts, i no tan menuts de la casa, on, amb diferents disciplines com la gimnàstica estètica, el trampolí o el patinatge, ens alegraven la vista amb un festival d'art, cos i moviment amb més de 90 participants a la pista.
El món social en mans d'ENCÍS proporcionava tallers de gastronomia i mostratge dels diferents tallers que es realitzen durant tot l'any.

La recepció del centre donava la benvinguda amb un pastís gegant que deixava el missatge ben clar.
Per les rodalies els curiosos podien gaudir d'una exuberant exposició de gran varietat de MINI COOPERS per cortesia de la casa MOTOR CADÍ, cotxes que podien provar i fer rodar una estona. També s'instal·laren diferents estands publicitaris que regalaven viatges i amanien la festa amb exquisits plaers pel paladar, com els boníssims pastissos artesans de MISK'SITE. Els indiscutibles amics de BICIS FASOL dinamitzaren la festa animant als participants a competir mesurant la seva potència de pedalada mitjançant un sistema de control digital, i com sempre van premiar als més valents!
Una de les anècdotes del dia varen ser les gallines que corrien pel pati interior de l'Ateneu, que embogien als visitants més menuts.

Ja entrada la nit, unes 90 persones es reuniren a la plaça del centre per degustar un sopar amb més de 30 plats diferents servits per una bona colla de cambrers en mans de l'equip de restauració del restaurant IN. La celebració va ésser dinamitzada per un elegant DJ i molta "ballaruca".

I es que això no va ser tot, aquest dia donava el tret de sortida a una setmana d'activitats especials, i els abonats al centre van poder gaudir d'estudis de bioimpedància, massatges relaxants, teràpies naturals i classes dirigides especials durant tota la setmana. Afrotono amb música en directe africana, l'especialitat Tam Tam Bosu, el Let's Dance i l'Aquadynamic amb coreografies de tot l'any, el Bodypump de 60 minuts, l'Spinning audiovisual... en són alguns exemples

Tot l'equip de l'Ateneu Les Bases vol agrair la confiança, la participació, i el bon rollo a tots els abonats i amics del centre. Gràcies! #SomAteneu!