Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2013-11-22

Ergosum, experiències per compartir, divendres 22 de novembre

19:30 - Us recordem que el proper divendres 22 de novembre a les 19:30h a l’auditori de l'Ateneu Les Bases de Manresa (C/Cintaires, 30-32) presentarem ‘Ergosum, experiències per compartir’; la primera caixa regal que ofereix experiències d'oci familiar en valors.

 

L’acte, presentat pel periodista Toni Puntí, comptarà amb la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el director general d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, Xavier López, el sots-director general de la Fundació La Caixa, Albert Sòria, el president d’Encís, Benet Cases, i de moltes de les entitats que participen en Ergosum. 

D'acord amb això, donarem a conèixer de la mà de les entitats algunes de les 25 activitats de lleure familiar en valors que ofereix Ergosum en diferents temàtiques (social, cultural, gastronòmica, ambiental o científica).

 

La presentació comptarà amb un espai de joc per als infants i, al finalitzar l’acte, es servirà una copa de cava i un petit refrigeri.

 

Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència!