Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2013-12-16

Setmana d'activitats especials AteNadal 2013!

09:00 -

Durant aquestes festes a Ateneu també tens sorpreses! Del 16 al 21 de desembre hem preparat un munt d'activitats totalment diferents i especials, amb una festa de final de setmana genial, just quan el Patge Eliseu arribi a l'Ateneu!

Nadal són dies de celebracions i a la vegada disbauxa, i els nostres tècnics també estaran de festa durant la setmana anterior a les festes, organitzant activitats diverses com el Funcional FanFun Fitball, Latin dance, Pilates Zen, Body Art Deep work, Step Move, Ioga Postura i Relax, Pedalada popular de 2 hores... perquè vinguis a cremar i deixis espai a l'estomac pels àpats nadalencs!
A més podràs convidar a un amic o familiar per passar un dia d'activitat nadalenca plegats (consulta les condicions a la recepció)

I sobretot no et perdis la festa de tancament de la setmana, el dissabte dia 21 de desembre de 10 a 14h, oberta a tothom! El Patge Eliseu arriba a l'Ateneu!!! Podràs portar les joguines velles a la Creu Roja, entregar la carta al Patge Eliseu i jugar, saltar i ballar al ritme de la música als inflables gegants que prepararem per a tots els bagencs i bagenques!