Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2013-12-21

El Patge Eliseu arriba a l'Ateneu

10:00 -

Per segon any consecutiu, i en vista de l'èxit de l'any passat, el patge Eliseu tornarà a passar per les instal·lacions del centre integrat Ateneu Les Bases. I ho farà aquest dissabte dia 21 de desembre a les 10.00h, i es quedarà recollint totes les cartes dels més petits fins a les 14.00h!

Així doncs, el patge Eliseu recollirà les cartes als Reis d'Orient, ben carregades d'il·lusió dels més menuts i menudes del Bages. Tot estarà muntat a manera d'intercanvi, ja que la Creu roja serà l'entitat encarregada de la recollida de joguines velles per poder complir les il·lusions nadalenques dels més necessitats. El Patge Eliseu i creu roja es proposen intentar igualar, com a mínim, l'èxit de l'any passat en la recollida.

Evidentment, els menuts també rebran caramels, que no poden faltar! I tot això amanit amb una gran festa on els més atrevits podran jugar i saltar als gegants inflables que Món d'Oci muntarà al pati del centre.

Així doncs, nens i nenes de Manresa comenceu a escriure la carta als reis i a triar les joguines velles que ja no utilitzeu i que estiguin en bon estat i fem tots possible que aquest nadal cap infant quedi fora de joc!

Ateneu Les Bases agraeix la col·laboració totalment desinteressada de ComerCo, Penya Blaugrana, Món d'Oci i Creu Roja Manresa que ens ajuden a fer possible aquesta festa.

TOTHOM HI ÉS CONVIDAT!!!!