Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2013-12-22

El Patge Eliseu s'emporta moltes cartes!

10:00 -

El Patge Eliseu recull més de 300 cartes als Reis i La Creu Roja recopila gran quantitat de joguines per als necessitats.

Moltíssimes persones són les que ahir si varen acostar al complex esportiu de la zona nord de Manresa l'Ateneu Les Bases; i més de 300 nens i nenes varen poder entregar al patge Eliseu les seves demandes pels Reis Mags.

Ateneu Les Bases donava la benvinguda a tots els visitants amb un castell inflable gegant proporcionat pels amics de Món d'Oci, on la majoria de nens, això si, un cop entregades les seves cartes, hi varen passar una bona estona saltant.

El Patge Eliseu al seu tro reial, recollia les cartes carregades d'il·lusió, somriures, abraçades i moltíssimes fotografies, i a canvi regalava caramels.

La jornada també tenia un caire solidari; els amics de la Creu Roja de Manresa donaven a conèixer la campanya de nadal " Cap nen fora de joc" on si varen recollir moltíssimes joguines gràcies a la solidaritat d'aquests menuts que cedien les seves joguines velles en bon estat que ja no utilitzen, per a poder fer feliços als nens més necessitats.

La festa del Patge va coincidir amb l'últim dia de la setmana d'activitats especials ateNadal2013, que va organitzar el centre esportiu, una setmana repleta d'activitats dirigides especials on els abonats del centre podien venir acompanyats d'un convidat.
Com a cloenda de la setmana d'activitats especials, aquest mateix diumenge, paral·lelament a la rebuda del Patge Eliseu, es va desenvolupar l'activitat aquàtica per als més petits, Xip Xap Family, amb un gran èxit de participació, prop de 60 persones.