Ateneu Les Bases
Inici   »  ESPORTIU   »  Act. cosment   »  Reformer Pilates

Reformer Pilates

*ACTIVITAT DEL CENTRE CÍVIC
No inclosa en el Programa d'Activitats Dirigides, quota independent.

 

PILATES REFORMER, CADILLAC I MAT

 

Creiem en el cos i la ment en moviment, el moviment d’una onada. Fluid. Constant. Creiem en el poder de les persones. De 

moure’s, de créixer, de definir-se, d’equilibrar-se. Tots som com pedres que es poden polir, poc a poc, mentre les onades les acaricien” "The whole country, the whole world, should be doing my exercises. They’d be happier. Not mind or body, put mind and body

 

 

Treballem la faixa abdominal i la correcció postural.
Sessió de 55 minuts en grup reduït i tancat de màxim 4 persones del mateix nivell, on treballem amb la màquina Reformer, Cadillac i petits materials.

 

Treballem i enfortim els grups musculars del tronc central: esquena, glutis i principalment abdominals, per tal de protegir la columna mentre ens movem durant el nostre dia a dia. Tot mitjançant moviments de cames, braços i esquena que ens ensenyen a moure aquestes parts del cos de la manera correcta i sempre amb una activació abdominal que ens protegeix de les sobrecàrregues a la columna. Reforcem el treball abdominal amb la respiració diafragmàtica i coordinada amb la fase de l'exercici corresponent, activant, encara més el "CORE".

També treballem exercicis d'articulació de la columna, per tal de sanejar les vertebres i aprendre a desbloquejar-les durant el moviment del cos.
"Obrim" i "allarguem" la postura del cos enrederint l'envelliment de la nostra posició provocat per la gravetat que ens "tanca" la posició encongint-nos endavant.

El nostre sistema de treball
Es basa en la unió del Pilates Reformer amb diferents metodologies de treball. Creant un estil propi innovador i més eficient.
Apliquem metodologies com l’entrenament funcional, on treballem els músculs de forma global i integrada, treballant el cos com un tot des de la musculatura profunda fins la perifèria.

Esquena: Activaràs la faixa abdominal protegint la teva columna.
Postura: Controlaràs la teva col·locació educant el moviment del teu cos.
Tonificació: Aconseguiràs un equilibri, reforçant els músculs dèbils i allargant els escurçats.
Eficiència: Sabràs aplicar la força justa que necessites per fer cada moviment.

Beneficis
Amb aquest treball millorem de forma molt notòria els mals d'esquena. 

 


Horaris

Sessions de 55 minuts de dilluns a divendres de 6.50 h a 21.00 h. Activitat no inclosa dins la quota d'abonament del centre esportiu.
Clica i consulta els grups disponibles +

Dates: Inici de l'activitat: 1 de setembre de 2017 - Fi de l'activitat: 31 de juliol de 2018

Edats:
+16 anys.

 

Lloc: Sala Pilates. 2n. pis, Centre Cívic Ateneu Les Bases. Clica per a veure l'espai (+)
L'espai Pilates Ateneu, un espai amb els 5 sentits...

 

Tècnic responsable
Sandra Ramos
Contacte+

 

 

 

 

 

» Notícies relacionades