Ateneu Les Bases
Inici   »     »  English World - Infantil

English World - Infantil

English World es basa en una metodologia adaptada als diferents nivells i s’estructura en classes d’una hora, una hora i mitja, dues i fins a tres hores setmanals.

English World ofereix la possibilitat de fer classes individuals o en parelles en casos on es vulguin assolir objectius molt específics.

 

Beneficis

El tret principal d’English World per a infants és la immersió total en la llengua, ja que la base de la comunicació és 100% en anglès.

 

El model d’aprenentatge es basa en diverses eines que serviran per desenvolupar els conceptes i expressions de la llengua anglesa a través de la curiositat dels nens i nenes.

 

English World gaudeix d’unes instal·lacions privilegiades com la cuina, el pavelló, les aules i espais audiovisuals on es pot gaudir de forma lúdica i amena de les diferents activitats; fet que facilita l'aprenentatge d'aquest idioma.  

 

 

 

 

 

 

DE 2 A 6 ANYS

Per als infants de 2 a 6 anys, l’aprenentatge es basa en l’adquisició de confiança per tal de comunicar-se en anglès, que es comença a exterioritzar de forma espontània amb la realització d’activitats i jocs.

 

En aquesta etapa és clau donar molts inputs i per això cada mes es treballa un eix temàtic diferent. Això permet explorar realitats properes als nens mentre fan ús de la llengua i desenvolupen els conceptes i expressions pertinents. 

  

Així doncs, les activitats estan relacionades amb els interessos i realitats, i es fan a través de manualitats, activitats de psicomotricitat i jocs, on s’utilitzen els sentits i les emocions per comprendre i experimentar el món en anglès. 

 

DE 7 A 12 ANYS

A partir dels 7 anys, els infants comencen a treballar de forma més autònoma i segueixen fent un aprenentatge de l’idioma utilitzant la seva pròpia curiositat. En aquesta estapa es fan activitats més complexes com presentacions, tallers de cuina, teatre, concursos, lectura activa, jocs d’investigació o arts plàstiques, entre d’altres. Els alumnes continuen aprenent les estructures i expressions necessàries per poder-se comunicar en anglès. 

 

 

Per poder dur a terme aquest projecte, creiem que es molt important l’evolució dels infants respecte a ells mateixos i per tant, valorem el ritme i l’evolució individual en l’aprenentatge.

 

Material necessari 

L'escola cobrarà una partida de 50 € en concepte de material i llibres del curs.

 

Espai

Aula 4, 2n pis Centre Cívic. Clica per a veure l'espai (+)
En ocasions específiques es farà ús de l'espai audiovisual, el pavelló i les sales polivalents.

 

Horaris i edats

Clica i conuslta l'horari de grups per nivells i edats (+)

 

Dates

Inici activitat: 13 de setembre de 2021 - Fi activitat: 22 de juny de 2022.

 

Preus

Grups:

1h/set.: 38 €/mes.

1,5h/set.: 46 €/mes.

2h/set.: 56 €/mes. 

First Certificate(preparació d'exàmens oficials de Cambridge)

3h/set.: 72 €/mes

2h/set.: 62 €/mes

Advanced(preparació d'exàmens oficials de Cambridge)

3h/set.: 75 €/mes

Individuals:

1h: 25 €/sessió.

1,5h: 32 €/sessió.

Duo:

1h: 22 €/sessió/persona. 

1,5h: 30 €/sessió/persona. 

 
Altres pagaments:

Inscripció + material: 50 €

 

Inscripcions

Inscripcions a English World (via telefònica o per e-mail) o a la recepció d'Ateneu Les Bases. Inscripcions obertes durant tot el curs acadèmic. 

*Sempre i quan hi hagi disponibilitat de places en el grup indicat.

 

Organitza

Centre English World

 

 

 

Professor responsable

Alicia Montenegro

www.englishworld.cat

Contacte+

 

 

  

 

 

» Notícies relacionades