Ateneu Les Bases
Inici   »     »  English World - Adults

English World - Adults

English World es basa en una metodologia adaptada als diferents nivells i s’estructura en classes d’una hora, una hora i mitja, dues i fins a tres hores setmanals.

 

English World ofereix la possibilitat de fer classes individuals o en parelles en casos on es vulguin assolir objectius molt específics.

 

Beneficis

English World ofereix classes per a adolescents a partir de 12 anys i adults. A les classes es farà ús de les quatre tècniques bàsiques de lectura, escriptura i comunicació oral i auditiva de l’anglès de forma dinàmica a través d’activitats i jocs. No només s'aprenen els conceptes i expressions rellevants al nivell dels alumnes, sinó que s'utilitzen diversos eixos temàtics relacionats amb l'entorn més proper per poder-ho fer. Des d'una hora a tres hores a la setmana. 

També treballarem l'ús de la llengua en contextos on l'alumne necessitara fer servir l'idioma, com per exemple: per fer un viatge, per fer una entrevista de feina, o per parlar amb un amic o client.

 


 

 

Les classes varien en funció de les expectatives i objectius de cada alumne i és per això que s’ofereixen altres classes de tipologia molt diversa:


 

 

 


CLASSES DE SPEAKING
Durant aquestes classes, l’eina principal d’aprenentatge és la comunicació oral on, a través de jocs, debats, entrevistes o presentacions, els alumnes desenvolupen el vocabulari i gramàtica per tal de poder expressar-se en aquesta llengua. Aquesta tipologia de classes és ideal per tots aquells que volen fer un ús de l’anglès de forma oral. S’ofereixen classes d'una o una hora i mitja a la setmana.


CLASSES DE PREPARACIÓ D’EXÀMENS OFICIALS
Des de molts organismes i institucions es dóna molta importància a l’obtenció de títols oficials (PET, FCE, CAE...) és per això que oferim classes de preparació per poder obtenir el nivell adequat pel títol. S’ofereixen classes d'una hora i mitja a tres hores a la setmana i també classes en format intensiu de dues hores un sol cop per setmana.


CLASSES D’ANGLÈS EMPRESARIAL
Per a molts treballadors l’anglès és una eina de comunicació important, i per això English World ofereix classes on s’aprenen estructures, vocabulari i conceptes relacionats directament amb el món empresarial. Des de tecnicisme del món econòmic fins a conceptes en anglès per poder descriure les tendències d’una gràfica o explicar l’evolució d’un sector, aquestes classes ajuden a desenvolupar-se en aquest entorn sense por. S’ofereixen classes d’una o dues hores a la setmana.


CLASSES DUO O INDIVIDUALS
Per a tots aquells alumnes que tenen un objectiu molt concret i volen una atenció especialitzada, s’ofereix el servei de classes individuals o en parelles on l’aprenentatge es du a terme segons la necessitat dels alumnes. S'ofereixen classes d'una o una hora i mitja a la setmana. 

 

 

Horaris i edats

Clica i conuslta l'horari de grups per nivells i edats (+)

 

Edats

A partir de 16 anys

 

Espai

Aula 4, 2n pis Centre Cívic. Clica per a veure l'espai (+)
En ocasions específiques es farà ús de l'espai audiovisual, el pavelló i les sales polivalents.

 

Material necessari

Cal adquirir el material didàctic del curs, que es receptarà en el moment de la inscripció o al inici de les classes.


Dates

Inici activitat: 13 de setembre de 2021 - Fi activitat: 22 de juny de 2022.

Inscripcions obertes durant tot l'any.

 

Preus

Grups:

1h/set.: 38 €/mes.

1,5h/set.: 46 €/mes.

2h/set.: 56 €/mes. 

First Certificate(preparació d'exàmens oficials de Cambridge)

3h/set.: 72 €/mes

2h/set.: 62 €/mes

Advanced(preparació d'exàmens oficials de Cambridge)

3h/set.: 75 €/mes

Individuals:

1h: 25 €/sessió.

1,5h: 32 €/sessió.

Duo:

1h: 22 €/sessió/persona. 

1,5h: 30 €/sessió/persona.

 

Altres pagaments:

Adults: reserva de plaça: 30 €

Nens/es i joves: material i llibres: 50 €

 

 

Inscripcions

Inscripcions a English World (via telefònica o per e-mail) o a la recepció d'Ateneu Les Bases. Inscripcions obertes durant tot el curs acadèmic. 

*Sempre i quan hi hagi disponibilitat de places en el grup indicat.

 

Professora i responsable
Alicia Montenegro

www.englishworld.cat

Contacte+

 

 

 

 

 

 

» Notícies relacionades