Ateneu Les Bases
Inici   »  INSTAL·LACIONS   »  Centre Esportiu   »  Espai Fitness

Espai Fitness

 

 

L'Àrea de Fitness és una sala d'entrenament lliure de 400 m² on hi trobaràs un tècnic que t'ajudarà i t'assessorarà en el teu entrenament autònom.
Podràs demanar la teva fitxa d'assessorament, on, segons els teus objectius i necessitats, el tècnic et marcarà un entrenament perquè puguis seguir de manera independent utilitzant el material i les estacions de la sala.


Per a l'entrenament muscular hi trobaràs diverses estacions de treball analític (isotòniques) i diverses estacions de treball funcional i de cal·listènia (politges, banques, barres i pesos lliures).

També disposes de petit material complementari per a fer els teus entrenaments més funcionals i diversos (bosus, matalassos, gomes, pilotes, espatlleres...). 
Per a l'entrenament cardiovascular podràs gaudir de diverses màquines com les bicicletes d'spinning, bicicletes reclinades o normals, el·líptiques, cintes i rems.

També hi ha la zona del Box Training, on podràs entrenar seguint les últimes tendències! Es compon d'una estructura amb diferents tipologies de subjeccions i materials que et permetran preparar-te per a les curses d'obstacles més exigents, i/o entrenar-te per aconseguir el cos més atlètic possible!

 

Clica per veure l'espai Box Training (+)

 

 

 

 

 

 

 

» Notícies relacionades