Ateneu Les Bases
Inici   »  SOCIAL   »  Escola d'idiomes English World

Escola d'idiomes English World

 

 

ENGLISH WORLD
Viu el teu món en anglès!


El món d'un infant consisteix en el joc i la diversió, mentre que el d'un adolescent es basa principalment en els estudis, a diferència d'un adult que probablement passa moltes hores al lloc de treball. A English World et proposem viure el teu món en anglès, ja que oferim classes diverses adaptades a les vivències i realitat de cada edat.

Des d'English World proposem classes adaptades a cada persona, sigui quina sigui la seva edat i els seus objectius.
És per això que oferim classes a nens i nenes de 2 a 12 anys, on a través de les emocions, jocs i experimentació reben els inputs necessaris per poder comprendre la llengua i començar a expressar-se en aquest idioma.
També proposem classes per a adolescents, on es desenvolupen les tècniques necessàries per a poder expressar-se i comprendre tot allò que els envolta en anglès. Durant aquesta etapa treballarem especialment la comprensió i expressió oral (listening & speaking).


Finalment oferim classes per a adults de totes les edats, independentment del seu nivell. Tant per a persones que s'inicien en l'aprenentatge de l'anglès, com per a persones que utilitzen aquesta llengua habitualment i que desitgen assolir un nivell avançat. També oferim classes de speaking, cursos individuals i duo i classes a mida.

Vols veu-re el què fem i com de be ens ho passem? Take a look! +

Més info a:
Alícia Montenegro
T. 693 910 510
info@englishworld.cat
www.englishworld.cat

Clica i consulta les diferents opcions per aquest curs 2021-2022:

 

 

 

 

» Notícies relacionades