Ateneu Les Bases
Inici   »  INSTAL·LACIONS   »  Centre Esportiu   »  Àrea termal

Àrea termal

 

A l'àrea termal hi trobareu sauna, bany de vapor, llit de massatges, dutxes de sensacions, zona de relax... Espai íntim i tranquil, connectat directament a la piscina d'hidromasstage, dissenyat per a alliberar-se de l'estrés, eliminant toxines i dolències físiques.

 

Piscina d'hidromassatge

La piscina d'hidromassatge d'aigua calenta i de 8m x 4m es troba aïllada convenientment a làrea termal. És àmplia i lluminosa, i compta amb impulsors d'aire i aigua, llits, canons i cascada.

 

Sauna seca
La temperatura de la sauna és de 80º

La sauna neteja i desintoxica el cos, redueix l'estrès i la fatiga, relaxa la tensió muscular, augmenta de la circulació sanguínia, oxigena i regenera els teixits i aporta beneficis sobre el sistema respiratòri


També t'ajudarà a combatre l'estrès, l'nsomni i els problemes respiratoris, especialment en fumadors/es.
VEURE+

 

Bany de Vapor (NOU!)

La temperatura del bany de vapor és de 45-50?°C i el grau d'humitat relativa és del 100%.
La zona del bany de vapor ajuda a hidratar la pell, endarrerir l'aparició d'arrugues, humidificar les vies respiratòries, estimular la sudoració i per tant, l'eliminació de toxines.
En l'àmbit emocional t'ajudarà a relaxar-te combatent l'estrès i els dolors musculars, aportant-te benestar físic i mental.

 

Circuit de dutxes

Constituït per 3 tipus diferents de dutxes

Dutxa galleda: Dutxa de contrast amb caiguda d'aigua freda

Dutxa freda de contrast: Dutxa seqüencial i ascendent d'aigua freda.

Dutxa biotèrmica: Dutxa seqüencial i ascendent freda i calenta. Estimula i relaxa

 

Tumbones tèrmiques
Tumbones de disseny ergonòmic per relaxar-se. Fetes amb estructura d'acer inoxidable amb superfície de fusta i reposacaps regulables en alçada. Temperatura: 36-37ºC.

VEURE+

 

 

» Notícies relacionades