Ateneu Les Bases
Inici   »  ATENENS   »  Infantils esportives   »  Familiars en Btt

Familiars en Btt

 

Apunta't a les nostres Familiars en Btt. Cada primer dissabte de mes, una ruta fàcil (15 - 20 km.), sense desnivells importants ni dificultats tècniques, ideal per venir amb els nens!
Visitant indrets amb encant; descobrint racons meravellosos.... I si no tens bici, truca'ns; nosaltres te la subministrem.

 

 

Calendari març'18 – octubre '18


3 de març 2018: Les Tines dels Manxons (petits) – Colònia Antius (grans)

Seguint el Cardener, visitarem a Callús un conjunt de Tines a tocar del camí cap a Sant Mateu. Amb els més grans, la ruta continuarà fins a la Colònia Antius, una de les colònies industrials del Cardener. La tornada a Manresa pel mateix camí.

Distància: 19,3 Km / Desnivell acumulat: 120 m (+ 6,1 km / 160 m. grans)

7 d'abril 2018: Poble Vell de Sant Fruitós (petits) – Sant Benet (grans)

Fàcil ruta fins a Sant Fruitós, passant pels Plans del Grau, per a explicar els orígens del poble i el seu desenvolupament. Amb els més grans, la ruta continua fins a Sant Benet, per un camí fàcil i sense incidències. La tornada, a partir de Sant Fruitós, pot ser pel parc de l'Agulla o seguint altres camins.

Distància: De 15,6 Km / Distància acumulada: 104 m (+ 7,6 km / 150 m. grans)

5 de maig 2018: Sant Jaume d'Olzinelles (petits) – Font de les Tàpies (grans)

Aquesta bonica proposta ens apropa a una petita esglesiola romànica, amagada i poc coneguda. Amb els més grans arribarem fins a la Font de les Tàpies, un indret insòlit i desconegut fins i tot per molts Manresans. La tornada pot ser per Sant Fruitós o pel centre del Pla de Bages.

Distància: de 17,4 Km / Distància acumulada: 155 m (+ 9,4 km / 168 m. grans)

2 de juny 2018: Sta. Anna i Sta. Maria (petits) – Aiguamolls de la Corbatera (grans)

Seguint la Sèquia, ens arribem a les dues capelles dels afores de Santpedor, un indret ideal per a reposar i fer-hi un mos. Una mica més enllà, al peu del Llobregat, uns petits aiguamolls ofereixen un insòlit cau de flora i fauna. La tornada és pràcticament idèntica tret de l'accés a Manresa.

Distància 15,5 Km / Desnivell acumulat: 107 m (+ 6,5 km / 68 m. grans)

6 d'octubre 2018: Castell de Callús (petits) – Cap a Castellnou del Bages (grans)

De tornada de les vacances, una ruta més agosarada per als més petits, sobretot per la darrera ascensió al Castell. Amb els grans, seguirem la pista que suaument puja fins al camí de Castellnou per observar l'evolució urbanística del territori. Es tornarà pel mateix camí fins a Callús.

Distància: 20,7 Km. / Desnivell acumulat: 104 m (+ 11,2 km / 172 m. grans)


_________________________________________________________________________________________

 

OBSERVACIONS

- El punt de trobada és el pati del davant de l’Ateneu a les 9 del matí. Les Matinals Familiars són gratuïtes per a tots els nens menors de 12 anys. També pels acompanyants / tutors dels menors apuntats al curs de bicicletes de l’Ateneu “Iniciació a la Bicicleta”. Per a la resta de participants tindrà un cost de 3 € / adult.   

 

Les activitats dirigides per GuiesBtt.cat / Mbici estan cobertes per l’assegurança obligatòria corresponent segons la legislació actual. 

 

- Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats per un adult o tutor que se'n faci responsable.   

 

- Avisant per endavant, l'organització subministtra bicicletes de lloguer (tant per adult com per infant) amb un preu de 5 € per sortida (tret que estiguin apuntats al curs de bicicletes de l'Ateneu "Iniciació a la Bicicleta", essent gratuïta en aquest cas). S'inclou casc.

 

- És indispensable l'ús de casc. Igualment es recomana portar roba i calçat adient.     

 

- Les sortides familiars estan organitzades per GuiesBtt.cat / MBici- Manresana de Serveis en Bicicleta, s. c. c. l. i amb guies titulats. 

 

- Per apuntar-s'hi, només caldrà comunicar-ho a GuiesBtt.cat a través del telèfons 610 355 736 o bé per correu info@guiesbtt.cat amb una antel·lació minima de 24 hores, informant del nombre de participants i edats. Això garanteix una cobertura amb un mínim de monitors.

 

- En el cas que no es pugui fer la sortida (motius climatológics o altres) s'ajornarà al dissabte següent.

_________________________________________________________________________________________


 

Organitza:
info@guiesbtt.cat
bici@mbici.cat
T. 610 355 736 / 938 725 828

 

 

 

» Notícies relacionades