Ateneu Les Bases
Inici   »  CULTURAL   »  Espai Internet

Espai Internet

 

ESPAI INTERNET

 

La biblioteca et permet accedir a Internet i a eines d’ofimàtica des dels ordinadors que trobaràs a les tres plantes de la biblioteca. Pots enregistrar i imprimir els treballs o les consultes que realitzis. Tens al teu abast sessions de deu, trenta i seixanta minuts, amb un límit de dues sessions diàries per biblioteca i un total de vint sessions al mes.

 

Disposem també d’un ordinador amb un lector de DNI electrònic amb el qual es poden realitzar tràmits amb Administracions Públiques, transaccions segures amb entitats bancàries, etc.

 

Tenim cinc ordinadors de consulta al catàleg, des dels quals podeu fer reserves als ordinadors d’Internet i + i consultar la biblioteca virtual

 

La biblioteca disposa de dues tauletes per afavorir l’ús de dispositius mòbils entre els usuaris de les biblioteques. Per a utilitzar la tauleta, l’usuari ha de comptar amb el carnet de la biblioteca i identificar-se amb el DNI o passaport. Les tauletes són per ús a dins del recinte de la Biblioteca i per a temps limitat (una hora) i dependrà, sempre, de la seva disponibilitat.
Podeu consultar les
Pautes d’ús de les tauletes i visitar la Biblioteca Virtual per obtenir-ne més informació.

 

 

Amb el carnet de les biblioteques públiques també es pot accedir a eBiblio Catalunya . És un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.  

 

» Notícies relacionades