Ateneu Les Bases
Inici   »  ATENENS   »  Jornades MultiEsportives Estiu 2022

Jornades MultiEsportives Estiu 2022FAQ's!


Després d'un any ple d'incerteses tenim moltes ganes de compartir noves experiències esportives i de lleure amb tots i totes vosaltres!
A poc a poc 
anem veient la llum el final del túnel, i és per això que aquest any tindrem moltes NOVETATS! Us hi esperem!!!


1- Dates que es duran a terme les Jornades Estiu 2022?

Es realitzaran jornades d’estiu de dilluns a divendres en les següents setmanes:

1a SETMANA DEL 27 DE JUNY AL 1 DE JULIOL

2a SETMANA DEL 4 AL 8 DE JULIOL

3a SETMANA DE L'11 AL 15 DE JULIOL

4a SETMANA DEL 18 AL 22 DE JULIOL

5a SETMANA DEL 25 AL 29 DE JULIOL

 

2-Com podem fer les inscripcions?

Les inscripcions es faran de manera presencial a la recepció del centre Ateneu les Bases a partir del 9 de maig. Els dilluns i els dimecres de les 10.00 h a les 13.00 h i de dilluns a dijous de 17.00 h a les 19.00 h.


3- Preu de les inscripcions?

El preu serà de 59€/setmanal

El 3r germà un 10% de descompte del preu setmanal.

El pagament només és podrà realitzar amb targeta. Aquest preu no inclou la

nit Ateneu (mirar punt 17).


4- Quina temàtica tindran les jornades?

Aquest any la temàtica serà MULTIESPORTIVA. Potenciarem l’activitat física, l’esport i les activitats a l’aire lliure com a tema principal, on descobrirem noves activitats de diversió i aprenentatge. Pensem que després d’aquests últims anys tant diferents tenim ganes de gaudir de l’estiu més que mai! És per això, que hem preparat jocs, esports, tallers, manualitats,... a través de les quals viurem diferentes experiències sense anar gaire lluny.


Cada setmana tindrà una temàtica concreta on durem a terme les activitats relacionades amb aquestes.


1- SETMANA 1 -PREPARATS - LLESTOS - ESTIU!, estàs preparat per una setmana plena d’activitats, jocs i diversió! Comença l’estiu de la millor

manera.


2- SETMANA 2 - JOCS OLIMPICS , una setmana plena de reptes, gincanas, sortides i activitats molt divertides.


3- SETMANA 3 -CRAZY WEEK!, un clàssic de les jornades on ens deixarem endur per la bogeria, no te la pots pedre! I aquest any…moltes

sorpreses!


4- SETMANA 4 -VACANCES A L’ATENEU, t’agradaria està algun lloc del món? Vine i coneixaras les sorpreses que tenim amagades!


5- SETMANA 5 -MÓN AQUÀTIC amb noves activitats, t’agrada remullar-te? Aquesta és la teva setmana!


5- Activitats que realitzarem...

Cada setmana farem activitats NOVES, diferents i divertides. Els dilluns de cada setmana hi haurà un panell informatiu amb les activitats que realitzarem i el material que necessitarem per aquella setmana.


6- Per a quines edats estan pensades les jornades?

Les edats que comprenen les jornades d’estiu són de 3 a 13 anys, des de P3 (cursat) a 1r d’ESO. Per tant, encara que l’infant tingui els 3 anys, haurà d’haver finalitzat P3 per tal de poder participar-hi. (També s’hi poden inscriure nois/noies de 2n ESO amb prèvia supervisió dels coordinadors*).


7- Quantes places hi haurà disponibles?

Les places són limitades per poder complir amb tots els protocols de seguretat, higiene i ratio.


La disponibilitat de plaça es farà per rigorós ordre d’inscripció i per tant, un cop quedin cobertes les places es tancarà la inscripció de la setmana corresponent. Recomanem no esperar fins a l’últim moment!


8- De quants infants seran els grups?

La ràtio dels grups d’infants per cada monitor/a són de 10 nens i nenes.


9- Com s’organitzaran els grups?

L’organització dels grups serà en 3 franges: GRUPS DE PETITS, GRUPS DE MITJANS i GRUP DE GRANS. En funció del nombre d’inscrits hi haurà més o menys grups per cada franja d’edat.


10- Servei de menjador?

És realitzarà com cada any a la Cuina (segon pis) de les 13 h a les 15 h amb un preu de 5€/dia, que caldrà abonar al matí a la recepció (pagament amb targeta). Com els anys anteriors, portar tupper de casa.


11- Es farà piscina?

Sí que farem piscina, cada grup disposarà de dos dies de piscina a la setmana i fins a 1 hora. Els nens de p3, p4 o p5 que no sàpiguen nedar, han de portar maniguets (“manguitos”).


12- On i com es farà la recollida i l’acollida?

El servei d’acollida i recollida és totalment gratuït i es realitzarà a l’aula 3 (segon pis). El servei d’acollida és de les 8.00h a les 9.00h del matí i el servei de recollida és de la 13.00h a les 13.30h del migdia.


13- Quin material s’ha de portar?

Roba esportiva, bambes, aigua i esmorzar. Cada setmana realitzarem activitats diferents i s’informarà del material necessari de cada setmana.


14- Grup de professionals de monitors i monitores!

El grup de monitors i monitores que tenim a les jornades d’estiu està compost per professionals del sector. Tots estan amb disposició del títol de monitor de

lleure o el títol del ROPEC dinamitzador esportiu. A més a més, la gran majoria estan estudiant les carreres d’educació infantil, primària i CAFE (Ciències de l’Activitat Física i l’Esport).


A més a més, tenim suport a cada grup amb alumnes de pràctiques del mateix sector.


15- Sortides a l’exterior i excursions

Aquest any, potenciarem molts les sortides a l’aire lliure els parcs i els boscos naturals dels voltants de l’Ateneu les Bases: parc de la Font del Gat, Parc del Vaixell, Parc Puigterrà, excursions els Boscos de Can Font, Parc de la FUB,... També realitzarem sortides al Parc de l’Agulla amb temàtiques divertides i sorprenents.


16- NOVETATS!

No us perdeu les novetats i sorpreses que tenim preparades aquest any! Setmanes fantàstiques amb animacions i espectacles finals!


17- Nit Ateneu 14 de juliol de 2022

Aquest any la mítica i divertida nit a l’Ateneu serà la nit de dijous dia 15 de juliol. L’edat mínima per venir és a partir de 1r de primària. El preu de la nit és de 5€, comprèn l’horari del dijous a les 20.30 h fins el divendres a les 9h del matí i inclou l’esmorzar de divendres. Aquest any, com l’any anterior podran venir qualsevol nen o nena que hagi vingut alguna altra setmana (sempre que hi hagi places disponibles).


Els coordinadors podran exercir el dret de modificar els punts presentats per adaptar-se a les normatives vigents i les mesures de seguretat que es vagin establint.

 

 

 

 

Qualsevol consulta la podeu formalitzar
al 
correu: jornadesateneu@gmail.com.

 

SI NO US VOLEU PERDRE RES I VOLEU ESTAR
AL DIA SEGUIU-NOS A L’INSTAGRAM @JORNADESATENEU
 

 

 

 

DESCARREGA'T LA FULLA D'INSCRIPCIÓ. clica+

 

 

 

 

» Notícies relacionades