Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2014-04-13

El proper Diumenge 13 d’abril vine a gaudir de la primera sortida en BTT

09:00 -

Ateneu les Bases engega la primera sortida exterior, concretament en bicicleta de muntanya, del “Calendari Sobre Rodes 2014”! Així doncs, proper diumenge dia 13 d’abril es donarà el tret de sortida aquest calendari amb una escapada familiar amb bicicleta BTT,  apte per a tots els públics, des dels mes petits fins als mes grans,  tot donant la benvinguda a la primavera!

 

Aquesta sortida gratuïta i dirigida tant a abonats com a no abonats de l’Ateneu Les Bases, tindrà una durada d’unes quatre hores, des de les 9:00 del mati fins a les 13:30 del migdia, i constarà d’una distancia de 26 km. El punt de torbada i d’arribada serà a l’entrada del centre.  El recorregut rodejarà les poblacions pròximes a Manresa, com Santpedor o Joncadella.

 

Tant adults com nens podran gaudir d’aquesta magnífica aventura sobre rodes, compartint un dia amb la família i amb els amics. La sortida estarà guiada per quatre o cinc tècnics que us acompanyaran durant tot el recorregut.  A l’inici de la sortida, es farà un taller express, amb una breu explicació de quatre punts tècnics i mecànics per a saber posar la bicicleta a punt, i es presentarà el “Calendari Sobre Rodes 2014”, que, enguany, compta amb moltes novetats.

 

Cal destacar que, dins d’aquest nou calendari de sortides en bicicleta de muntanya, cadascuna de les set sortides que el composen estarà enfocada a un públic diferent, podent, així, acollir a tota classe de perfils, experiència i nivells en la pràctica esportiva de la bicicleta de muntanya.

 

Si ets un amant de la natura i l’esport, i vols donar la benvinguda a la primavera com es mereix, no dubtis en apuntar-te a aquesta sortida, que per ser la primera, és precisament apte per a tothom!
Ah! I no t’oblidis de portar un casc, la seguretat és el més important.

 

T’hi esperem!