Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2014-06-01

S'acosta el 2n. Aniversari de l'Ateneu Les Bases!

09:00 -  Arriba el 2n. Aniversari de l'Ateneu Les Bases!

El diumenge dia 1 de juny farà exactament dos anys que Ateneu Les Bases va obrir les seves portes al públic! I Ateneu Les Bases ho vol celebrar amb tu!

Ateneu Les Bases ha viscut dos anys plens de vida i activitat social, cultural i esportiva.
Un molt bon i ben divers ambient és el que ha caracteritzat aquests dos primers anys de vida de la instal·lació de la zona nord de Manresa.
Abonats del centre esportiu, talleristes del centre cívic, lectors i estudiants de la biblioteca, escoles de tota mena, federacions esportives, clubs diversos, agrupacions de la zona... i una llarga llista de persones han pogut gaudir d'aquestes instal·lacions integrals.
La varietat i del complex integrat, que compta amb auditori, gimnàs, pavelló poliesportiu, biblioteca, piscina, restaurant i molt més, ha fet possible aquesta gran i diversa unió social ociosa.

Gràcies a la gran diversitat de visites que gaudeix la instal·lació, gràcies al bon ambient que s'hi ha creat portes endins, i gràcies a un gran equip darrere aixecant dia a dia tots els serveis oferts, Ateneu Les Bases, després de dos anys pot afirmar amb molt d'orgull que han estat "dos anys divertint-nos!", i sota aquest concepte, s'ha organitzat la setmana de celebració del 2n Aniversari. La diversió.

Així doncs, el mateix dia 1 de juny Ateneu Les Bases enceta una setmana d'activitats especials molt divertida i diferent, on l'únic objectiu és la diversió compartida!
Serà una setmana d'activitat, moviment i desconnexió, sense regles ni complicacions!
Des del dia 1 fins al dia 6, Ateneu Les Bases ha programat activitats de tota mena, des de tallers de percussió, passant per combinacions d'activitats dirigides molt interessants, i fins i tot una sortida amb els botins de salt Kangoo Jumps!
La celebració finalitzarà a finals de la setmana amb un sopar d'abonats i amics al nou restaurant del centre, l'Onteneu, el divendres dia 6. L'endemà, dissabte dia 7, els més menuts remataran la clausura amb un festival de final de curs, on els més petits mostraran tot allò que han après, practicat i entrenat durant el curs.

Consulta les activitats i no oblidis inscriure't a les que tenen places limitades!
Els abonats del centre esportiu podran portar un acompanyant cada dia!

Recorda, celebrem dos anys divertint-nos!!!

Felicitats!