Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2014-06-01

Inici de la festa: diumenge 1 de juny

09:00 - Diumenge dia 1 de juny, durant el llarg del matí, Ateneu Les Bases fa el tret de sortida a la setmana especial de celebració del 2n Aniversari, amb una gran festa repleta d'activitats diverses!


Tant a dins del recinte com a fora, s'organitzaran una gran varietat d'activitats i serveis gratuïts oberts als abonats del centre esportiu i als seus acompanyants, amics i familiars.
Des d'una sortida amb BTT oberta a tothom, passant per un taller de cuina en anglès, un taller d'enquadernació creativa o un de Mindfullness, i fins hi tot gaudirem d'una NOVA activitat, la Kangoo Jumps Session!

Així doncs, podrem gaudir de l'activitat Kangoo Jumps, organitzada per primera vegada a Manresa, que es basa amb l'ús d'unes revolucionàries botes de salt amb poc impacte i diversió assegurada! Aquest calçat va ser creat per la rehabilitació d'atletes amb la finalitat d'evitar al màxim l'impacte, no afecta ni a la columna ni als genolls.
Segons David Obiols (Tècnic Ateneu les Bases) "És la canya! Molt dinàmic, no pares de treballar durant tota l'activitat"
Per inscriure't, apuntat a la recepció del centre abans del dijous 22 de maig (places limitades, preu: 2€. Per a majors de 18 anys)

Totes aquestes activitats aniran amanides amb l'alegria que ens donaran la instal·lació d'uns inflables gegants de Món d'oci, per a què els més menuts també puguin divertir-se saltant, i la música ambient que ens posarà l'espectacular Dj. Alex Leon!


Vine a la festa i diverteix-te amb Ateneu Les Bases!