Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2014-06-01

Èxit en l'obertura de la setmana del 2n Aniversari de l'Ateneu Les Bases!

09:00 - Abonats i convidats, veïns i curiosos, s'ho han passat dallò més bé aquest passat diumenge dia 1 de juny a l'Ateneu Les Bases, on s'ha iniciat la celebració del 2n aniversari de l'obertura de la instal·lació. Durant el matí del dia 1 de juny, justament el dia que la instal·lació feia 2 anys de la seva obertura, Ateneu les bases ha viscut una festa amb gran participació i diversió. Una jornada que ha inaugurat una setmana d'activitats especials obertes al públic, que conclourà el dissabte vinent dia 7 de juny.

El fil conductor de les activitats de la jornada, així com de la resta d'activitats especials de la setmana, és la diversió. La diversió és el gran valor que el centre esportiu ha aconseguit fer viure i transmetre als seus abonats durant aquests dos anys de vida, i per aquest motiu, aquest és el gran pretext d'aquesta celebració. Ateneu Les Bases resumeix aquest segon aniversari amb l'eslògan "dos anys divertint-nos".

Així doncs, "la diversió" va inundar la instal·lació i el seu pati exterior durant el matí del diumenge, un dia de cel serè, sol i temperatures primaverals ideals! Inflables gegants aportats per Món d'Oci, on els més petits van poder saltar sense parar. Música ressonant a molt bon ritme, de la mà del gran Dj. Àlex León, va animar tota la jornada sense parar. Els Kangoo Jumps, innovadora activitat on els participants es van haver de calçar unes botes de propulsió amb poc impacte, van permetre als més grans poder sentir-se com criatures, saltant com esbojarrats i donant voltes a grans passes, tant per la instal·lació com pel barri de les bases de Manresa. Els més tècnics i fans de la bicicleta de muntanya es van escapar en una sortida per la zona, pedalant durant uns 50 quilòmetres de corriols, paisatges i pendents.

El fotògraf Xavi Muñoz, va enregistrar tota la festa i amb fotografies i vídeos que ben bé demostraran que: A l'Ateneu les bases, tens la diversió assegurada!

La setmana continua amb activitats especials ben divertides, apunta-t'hi!