Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2014-12-20

Dissabte dia 20 correm plegats!

10:30 -

Els corredors de running d'Ateneu Les Bases i Rios Running faran una sortida conjunta de Nadal!

Joan Salamaña (leader del grup de running d'Ateneu Les Bases) i Toni Bravo (Rios Running) dinamitzaran conjuntament una sortida de running el pròxim dissabte dia 20 de desembre, on s'ajuntaran els runners del grup Rios Running i els de l'Ateneu Les Bases.


El grup de corredors pujaran al cim del Collbaix. Al cim, i amb unes bones vistes, descansarem i menjarem torrons i beurem cava plegats, tot celebrant el Nadal!

 

El punt de sortida serà a l'Ateneu Les Bases (10.30 h), on els corredors podran deixar les bosses per la dutxa, i a la família que es distregui a la festa del "Patge Eliseu Arriba a l'Ateneu" amb inflables i música pels més petits. Des d'aquest punt, els corredors aniran a trobar-se amb la resta a la botiga d'esports Rios Running (11.00 h), punt des d'on, tots plegats, sortiran a córrer fins al cim del Collbaix.

 

La tornada serà direcció a l'Ateneu Les Bases (+/- 13.00 h), on, un cop finalitzada la sortida, Joan Salamaña farà una sessió d'estiraments específics. Entre tots els corredors que es quedin a estirar amb el grup, es farà un sorteig d'un vol en avioneta, cedit per l'Escola de Vol del Bages! Estira i vola!

 

A l'acabar, tots els participants, abonats o no al centre esportiu, estan convidats a gaudir de l'Àrea Spa del centre i dels vestuaris on podran relaxar-se i prendre una dutxa per rematar la jornada!