Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2014-12-20

Una gran festa, El Patge Eliseu arriba a l'Ateneu

09:00 -  Gran èxit a la Festa ateNadal 2014, El Patge Eliseu arriba a l'Ateneu!


Molts nens i nenes varen venir a portar la carta dels Reis al Patge Eliseu, que els va endolcir el matí amb caramels i consells. Durant tot el matí aquests també van gaudir dels inflables gegants de Món Oci, que van fer passar el fred a petits i grans. La Creu Roja Manresa va poder recollir un bon grapat de joguines noves i en bon estat per a poder donar als nens més necessitats aconseguint, any rere any, que cap nen es quedi sense la seva joguina.

L'activitat a l'aigua d'aquanadal va ser ben divertida i remullada, on els més atrevits van posar-se el barret del Pare Noel per a cremar les calories que ens portarà aquest Nadal.

El Festival Esportiu que es va celebrar al pavelló va ser espectacular. Un festival interdisciplinari amb actuacions del grup de trampolí d'Egiba, el grup de hip hop d'Ateneu Les Bases, el grup de rítmica de Club Rítmica Manresa i el grup d'adults de dansa contemporània de la mà de Nadia Pessarrodona.
Les grades es van omplir com mai amb més de 250 persones, amics, familiars i curiosos, que van poder gaudir de totes les actuacions.

Paral·lelament, a la Biblioteca de l'Ateneu Les Bases, que celebrava el seu segon aniversari, va tenir lloc un taller infantil de treballs manuals amb 40 nens i nenes que van poder fer una caixeta decorativa amb les seves pròpies mans.

Gràcies a tots els col·laboradors, treballadors, esportistes i participants per haver-ho fet possible!

Bon Nadal!