Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2014-12-21

Gran cloenda del Calendari Sobre Rodes 2014

09:00 -  Èxit total a l'última sortida atenOut BTT del "Calendari Sobre Rodes 2014"!


29 van ser les que es van reunir aquest passat diumenge 21 de desembre de 2014 per a acomiadar el Calendari Sobre Rodes d'enguany amb la novena sortida en bicicleta de muntanya.

Varen celebrar el Nadal amb una sortida dissenyada amb dues rutes molt boniques amb trobada a l'avituallament. Dues rutes de diferent nivell tècnic que van permetre acollir a tota classe de participants, ja que l'objectiu era que, en aquesta ultima sortida de cloenda, tothom hi pogués participar. L'avituallament aquesta vegada va ser dels bons, un bon esmorzar de forquilla i ganivet amb botifarres i patates emmascarades al poble de Rajadell! Una bona teca que van fer baixar plegats tot tornant vora les 14.00h a l'Ateneu Les Bases.

Alguna caiguda volàtil, molt bon rollo i una companyia immillorable! Així dóna gust acabar amb aquesta temporada de sortides en bicicleta del 2014, que des del seu inici, amb la primera sortida el dia 13 d'abril, ha estat un èxit total de participació, bon ambient, consells, riures i el més important, compartir aquesta passió pels pedals, perquè #somateneu i sabem que compartir és gaudir el doble.

Ja tenim ganes de començar a programar el nou Calendari Sobre Rodes del 2015! Estigues atent, que no tardarem a publicar-lo!

Un plaer haver compartit aquestes sortides amb el gran equipàs de Tomàs Bellès. Professionalitat, tracte i humanitat.

Gràcies amics!