Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2015-02-13

Divendres 13 a la tarda: El Carnestoltes més salvatge!

17:25 -  El Carnestoltes més salvatge.... amb la rua del pavelló!

 

El pròxim divendres 13 de febrer de 2015 vine al Carnestoltes més salvatge d'Ateneu Les Bases.

Participa en la rua d'activitats dirigides sense parar que començarà a les 17.25 h amb la lectura del pregó, amb la gràcia i simpatia del nostre estimat Aleix Torres, i finalitzarà a les 20.45 h amb un fi de festa a ritme de Salsa, amb el ritme de Marcos Morales de l'escola Salsa Saoco.

Vine disfressat, deixa't retratar i participa al concurs de #LaMillorDisfressa2015, on podràs guanyar un blanquejant dental de Sara Bureu i un vol en avioneta pel Bages de l'escola de Vols del Bages!

Durant tota la festa, els nostres amics de Rios Running Manresa, Centre Dietètica Therapy, Fitness Point Santonja i Centre d'odontologia Sara Bureu, ens alegraran, alimentaran i hidrataran la festa amb tast de productes esportius i suplements nutricionals, amb regals d'higiene bucal i amb vals de descompte per la compra de roba esportiva, dietes i estudis!

Recorda, la tarda del divendres 13 de febrer de 2015 el Carnestoltes més salvatge al Pavelló d'Ateneu Les Bases! Obert a tots els abonats (independentment de la quota que tinguin) més un acompanyant (prèviament preinscrit a través de www.ateneulesbases.cat)

T'hi esperem ben disfressat!!!

+INFO