Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2015-02-13

Gràcies carnavaleros!

17:25 - Moltes gràcies per ser com sou, per ser #somateneu! 


A Ateneu Les Bases volem ser la millor part del teu dia, cada dia... Però tots vosaltres: abonats d'ateneu, amics i familiars, atenens i col·laboradors... feu que tot l'equip d'Ateneu Les Bases puguem compartir, també, aquesta millor part del nostre dia amb vosaltres.

A tots els participants...
Gràcies per participar en la festa de #LaMillorDisfressa2015 amb aquesta alegria, amb aquest gran bon rollo i amb la inesgotable energia que us empeny a moure el cos sense parar. Gràcies per venir disfressats amb guarnicions tan originals i diferents, gràcies per passar calor amb disfresses de cap a peus, gràcies per ser tan valents i valentes i ballar amb botes i tacons, gràcies per moure el cos fins a suar maquillatge fluorescent, gràcies per no tenir vergonya i deixar-se anar, i sobretot, gràcies per aguantar els barrets, les perruques, les ulleres, els escalfadors i els maquillatges fins al final!

El divendres 20 de febrer publicarem els guanyadors a la millor disfressa! Recordeu que el primer premi és un blanquejament dental obsequi del Centre d'odontologia Sara Bureu, i el segon premi és un vol en avioneta obsequi d'Air Cat Fly! Recorda etiquetar-te a la fotografia on surtis disfressat/ada!

A tots els col·laboradors...
Gràcies a Rios Running Manresa que ens va alegrar amb vals descompte de 50€; gràcies a 
Centre Dietètica Therapy, que ens va subministrar suplements dietètics; gràcies a Fitness Point Santonja, que ens van hidratar la jornada amb begudes energètiques; gràcies al Centre d'odontologia Sara Bureu que ens van repartir i regalar raspalls de dents i paquets d'higiene bucal; i gràcies a Centre de salsa Saoco, que va tancar la festa a ritme de salsa desenfrenada!


A tots els que ho han fet possible...
Tècnics, suport i recepció: gràcies per a fer-ho possible!