Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2015-12-22

Guanya el Pergamí dels desitjos pel 2016!

09:00 -  Ja coneixes la nostra panera de Nadal d'enguany? El pergamí dels teus desitjos pel 2016!


Una panera en forma de pergamí carregat de xecs regal i de xecs descompte per a descanviar per productes i serveis d'oci, cultura i esport. Podràs fer realitat alguns dels teus desitjos pel 2016! I és que la panera d'enguany té un valor equivalent a més de 800 € en premis!

Compliràs els teus desitjos aprenent amb Nàdia Pesarrodona, David Obiols i un tècnic entrenador personal d'Ateneu Les Bases. Gaudiràs de moments al Teatre Kursaal Manresa, al Cafè Bar Chinito, al Bar restaurant Onteneu i al Restaurant Stacca
Et cuidaràs amb sessions a Centre Therapy de Nutrició i Salut Natural i al Centre Therapy de Fisioteràpia, a l'Espai Pilates Ateneu i a Centre Dental Sara Bureu. També podràs cuidar-te durant 3 mesos al Centre Esportiu d'Ateneu Les Bases.
I podràs recollir regals i descomptes a Copisteria Remsa, a Rios Running, a Tomàs Bellès i a Òptica Manresa.

Què més pots desitjar?


Com guanyo el premi?
Si el dia 22 de desembre de 2015, el número de participació de la teva butlleta de loteria del 2015 d'Ateneu Les Bases coincideix amb les últimes 4 xifres del número guanyador de la Loteria de Nadal de 2015, ets el guanyador!
Ateneu Les Bases publicarà el número guanyador a través de la pàgina web i facebook, per a recordar-ho!

En aquest cas hauràs de passar a recollir el premi a la recepció d'Ateneu Les Bases abans del dia 22 de gener de 2016.
Cal que avisis amb antelació de la teva recollida a la recepció del centre,
per telèfon o per correu electrònic a info@ateneulesbases.cat, i que mostris la teva butlleta guanyadora al recollir el premi abans de la data marcada.