Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2013-06-01

Ateneu les Bases celebra el seu primer any!

09:30 - El dissabte 1 de juny es celebra la festa d'inici d'una setmana repleta d'activitats obertes a tothom

 

Fa just un any, el dia 1 de juny de 2012, Ateneu les Bases obria les portes amb un concepte innovador de centre integrat. Per primera vegada, els manresans i manresanes tenien a la seva disposició un centre integrat amb tres espais, que engloben tres àrees diferents i integrades: la cultura, l'esport i l'àrea social.

 

Un gimnàs amb pavelló polivalent i zona de piscines, una biblioteca pública amb un innovador sistema de préstec, un auditori obert a actes socials i culturals, un espai social amb aules d'aprenentatge per a desenvolupar tallers de tota mena, i un espai per a promoure l'expansió d'entitats i empreses.

Tot en un mateix edifici i gestionat de manera conjunta i integrada.

 

Després d'un any, el centre esportiu compta amb més de 150 activitats dirigides a la setmana per a més de 2500 socis abonats, la biblioteca compta amb una mitja de visites de 7000 al mes, l'espai social amb una planificació de més de 80 tallers per trimestre i les instal·lacions a la disposició de la societat publica i empresarial ha anat agafant vida amb nombrosos actes culturals, socials, didàctics i artístics de tota mena.

 

I per celebrar aquest èxit d'arrencada, i després de just un any d'obrir les seves portes, el dissabte deia 1 de juny Ateneu Les Bases inicia la setmana de celebració del seu primer aniversari. 

 

El mateix dissabte, es realitzaran gran quantitat d'activitats gratuïtes i obertes a tothom.

Representacions dels nens i nenes que ja han competit en rítmica, que han estat realitzant patinatge, hip hop... activitats dirigides per adults de tota mena, portes obertes al bibliobús, xerrades i proves dels diferents tallers del centre cívic, degustacions gastronòmiques, proves de cotxes per a petits i grans... 

El mateix dissabte al vespre, tots els socis, amics i familiars que ho vulguin podran sopar plegats a les mateixes instal·lacions.

Des del dilluns dia 3 fins al divendres dia 7 s'ampliarà aquesta oferta d'activitats especials de caire cultural, social i esportiu, i s'obriran les portes a tothom qui vulgui provar-les. Es realitzaran estudis anatòmics i massatges relaxants gratuïts, tallers, degustacions, activitats dirigides, sortejos amb regals, Per nens i nenes, per joves, per pares i mares, per avis... per tothom!